autor:

Otilia-Iulia Uilacan

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Budinca de conopida

Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 martie 2009

Ingrediente
2 conopide potrivite,150gr.smantana,100gr.unt,200gr cascaval sau branza,2 oua,sare,4 linguri pesmet.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Conopida se curata,se spala si se fierbe in apa clocotita cu sare.Se scoate si se scurge foarte bine apoi se da prin sita si se amesteca cu untul frecat spuma.Se adauga galbenusurile,cascavalul ras,pesmetul,smantana si la urma albusurile spuma.Se potriveste de sare.Se toarna intreaga compozitie intr-o forma bine unsa si presarata cu pesmet si se coace la foc potrivit.Se serveste cu smantana sau cu unt deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Budinca de Conopida

Budinca de Conopida

Pasul 1: Incalzim cuptorul. Pregatim aragazul si o cratita in care punem apa la fiert. Punem sare

4 voturi    0 comentarii
1h
Retete vegetariene
Budinca de conopida si brocoli

Budinca de conopida si brocoli

Intr-o oala mai mare am pus la fiert conopida in buchete mai mici, iar intr-o oala mai mica am pus

72 voturi    14 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 2 conopide potrivite,150gr.smantana,100gr.unt,200gr cascaval sau branza,2 oua,sare,4 linguri pesmet.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Ciuperci umplute cu brânză și cartofi la cuptor