Budinca de cornuri

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Budinca de cornuri

Ingrediente

  • 5 cornuri mari sau batoane ( depinde ce gasiti sa cumparati )
  • 500 ml lapte
  • 10- 11 linguri Zahar
  • 5 oua

Mod de preparare

Se taie cornurile , se adauga 5-6 linguri zahar si se pune laptele caldpeste si se lasa sa se inglobeze bine in cornuri. Intre timp se separa ouale. Galbenusurile le amestecati spuma cu 4-5 linguri de zahar , apoi albusurile le bateti spuma cu un praf de sare , cat sa se tina pe tel.

Se amesteca cornurile cu galbenusurile si apoi se amesteca cu albusurile spuma.

Se toarna compozitia intr-un vas de yena cu capac unsa cu putin ulei sa nu swe prinda de vas si se da la cuptorul incins la 180° C pentru 45-50 minute…pana cand vedeti ca a facut o crosta aurie deasupra.

Se lasa sa se raceasca. Cand e rece se poate servi cu siropul vostru preferit deasupra.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise