autor:

valentina ionita

» » , , Aperitive, Aperitive, Paste si pizza

BUDINCA DE MACAROANE

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
Macaroane, 100 g unt, telemea sau orice fel de branza, sunca taiata marunt sau orice fel de carne afumata,fiarta ,tocata,o lingurita rasa de ceapa data prin razatoarea cu gauri mici si calita in 3 linguri de ulei,cateva ciuperci tocate marunt,sare,piper,1-2 linguri pasta de tomate,3 oua,cascaval ras.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Macaroanele fierte,strecurate se pun intr-o cratita cu 100 g unt fierbinte.Se presara peste ele branza dupa gust,ceapa calita,sunca taiata marunt sau carnea,ciuperci dupa gust,2-3 linguri ulei,1-2 linguri pasta de tomate,2 oua batute si se potriveste de sare si piper.Se amesteca toate usor si se introduce la cuptor pentru gratinare.Cand incepe sa se gratineze mai puneti deasupra un ou batut si radeti cascaval. Este delicioasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "BUDINCA DE MACAROANE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Macaroane cu budinca la cuptor

Macaroane cu budinca la cuptor

se fierb macaroanele. Si se face si budinca conform instructiunilor de pe plic. Apoi se amesteca

12 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Budinca de macaroane cu branza de vaci

Budinca de macaroane cu branza de vaci

- Fierbem pastele cu putina sare si 2 linguri ulei. Psta de branza: Batem ouale, adaugam smantana,

40 voturi    12 comentarii
1h
Budinci

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • Macaroane
  • 100 g unt, telemea sau orice fel de branza
  • sunca taiata marunt sau orice fel de carne afumata,fiarta ,tocata,o lingurita rasa de ceapa data prin razatoarea cu gauri mici si calita in 3 linguri de ulei,cateva ciuperci tocate marunt,sare,piper,1-2 linguri pasta de tomate,3 oua,cascaval ras.

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Conchiglie umplute si gratinate