autor:

valentina ionita

» » , , Aperitive, Aperitive, Paste si pizza

BUDINCA DE MACAROANE

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
Macaroane, 100 g unt, telemea sau orice fel de branza, sunca taiata marunt sau orice fel de carne afumata,fiarta ,tocata,o lingurita rasa de ceapa data prin razatoarea cu gauri mici si calita in 3 linguri de ulei,cateva ciuperci tocate marunt,sare,piper,1-2 linguri pasta de tomate,3 oua,cascaval ras.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Macaroanele fierte,strecurate se pun intr-o cratita cu 100 g unt fierbinte.Se presara peste ele branza dupa gust,ceapa calita,sunca taiata marunt sau carnea,ciuperci dupa gust,2-3 linguri ulei,1-2 linguri pasta de tomate,2 oua batute si se potriveste de sare si piper.Se amesteca toate usor si se introduce la cuptor pentru gratinare.Cand incepe sa se gratineze mai puneti deasupra un ou batut si radeti cascaval. Este delicioasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "BUDINCA DE MACAROANE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Budinca cu macaroane,branza dulce si stafide

Budinca cu macaroane,branza dulce si stafide

Punem stafidele intr-un bol si le acoperim cu esenta de rom.Le lasam pana cand acestea se inmoaie. Intr-o

7 voturi    1 comentariu
50 min
Budinci
Budinca de macaroane cu branza dulce

Budinca de macaroane cu branza dulce

Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare si se fierb doar jumatate din timpul indicat pe pachet.

19 voturi    10 comentarii
1h
Budinci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • Macaroane
  • 100 g unt, telemea sau orice fel de branza
  • sunca taiata marunt sau orice fel de carne afumata,fiarta ,tocata,o lingurita rasa de ceapa data prin razatoarea cu gauri mici si calita in 3 linguri de ulei,cateva ciuperci tocate marunt,sare,piper,1-2 linguri pasta de tomate,3 oua,cascaval ras.

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc

Se pune apa intr-o cratita cu capac. Adaugam un praf de sare. Aducem apa de fierbere, punem spaghetele in apa si fierbem. Intre timp

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Lasagna cu carne de vita macinata si legume