Macaroanele fierte,strecurate se pun intr-o cratita cu 100 g unt fierbinte.Se presara peste ele branza dupa gust,ceapa calita,sunca taiata marunt sau carnea,ciuperci dupa gust,2-3 linguri ulei,1-2 linguri pasta de tomate,2 oua batute si se potriveste de sare si piper.Se amesteca toate usor si se introduce la cuptor pentru gratinare.Cand incepe sa se gratineze mai puneti deasupra un ou batut si radeti cascaval. Este delicioasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii