Se face o mamaliga mai moale si spre sfarsit se adauga o lingura de Delma si cateva linguri de lapte, se mai lasa putin pe foc si apoi se da deoparte.Se ia tava de chec si se unge bine cu margarina Delma, apoi se aseaza primul strat de mamaliga, apoi galbenusurile separate de ou, apoi al doilea strat de mamaliga, apoi un strat de branza rasa amestecata cu 1 lingura de margarina Delma si ultima data albusurile batute cu 100 g smantana si amestecate cu branza rasa.Se da la cuptorul incins cam 15 minute.Pofta mare! puteti servi langa sarmalute sau chiar asa simpla, important e sa fie calda!
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii