Orezul ales se spala foarte bine de impuritati si se pune la fiert in apa rece cu putina sare, se acopera si se lasa sa fiarba 5 minute.
Orezul se strecoara ,se adauga in laptele fierbinte amestecat cu zaharul vanilat, zahar pudra dupa gust (dar nu prea mult ca se va adauga la final si frisca) si se va fierbe pana cand devine cremos, dar sa nu absoarba tot lichidul (laptele). Cand este gata se rastoarna intr-un castron mai mare si cand s-a racit se adauga putina frisca si se omogenizeaza bine. Daca e nevoie se mai indulceste si se aseaza in castronase, orneaza cu scortisoara, fructe si topping de fructe. Se serveste rece.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii