1. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.
2. Ceapa se prajeste putin in ulei de masline impreuna cu usturoiul dat prin razatoare, se adauga carnea tocata, sosul de soia, condimentele dupa gust, se lasa carnea la prajit amestecandu-se din cand in cand, cand e gata se adauga sucul de rosii si putina apa, se lasa sa dea cateva clocote.
3. Cand e gata se amesteca cu pastele.
4. Separat se amesteca branza cu ouale, se bate bine cu furculita, se adauga putin lapte si lingura de pasta de rosii, patrunjelul.
5. Pastele cu carnea se pun in tava, deasupra se toarna compozitia de oua cu branza, pe alocuri se pun cateva felii subtiri de unt, se decoreaza cu patrunjel si se da la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru cca 30-35 minute.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii