Ingrediente
-cca 300-350 g paste, -200-250 g branza, -4 oua, -250-300 grame carne tocata de vita, -2 cepe mari, -1-2 catei usturoi, -condimente (eu am pus oregano), sare, piper, -patrunjel (eu am folosit murat), -cca 200 ml suc de rosii, -1 lingura de pasta de rosii, -2 linguri de sos de soia, -citeva linguri de lapte, -unt
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
24 voturi
Mod de preparare
2. Ceapa se prajeste putin in ulei de masline impreuna cu usturoiul dat prin razatoare, se adauga carnea tocata, sosul de soia, condimentele dupa gust, se lasa carnea la prajit amestecandu-se din cand in cand, cand e gata se adauga sucul de rosii si putina apa, se lasa sa dea cateva clocote.
3. Cand e gata se amesteca cu pastele.
4. Separat se amesteca branza cu ouale, se bate bine cu furculita, se adauga putin lapte si lingura de pasta de rosii, patrunjelul.
5. Pastele cu carnea se pun in tava, deasupra se toarna compozitia de oua cu branza, pe alocuri se pun cateva felii subtiri de unt, se decoreaza cu patrunjel si se da la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru cca 30-35 minute.
Pofta buna !
Savin Elena , 11 octombrie 2013
Sigur este o delicatesa ! O voi prepara ,sa ma iubeasca cine o va manca!
KatrinC (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2013
Eugen cum a iesit budinca?:)
KatrinC (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2013
Mariana, ma bucur ca ti-a placut.
Mariana Banu , 10 octombrie 2013
am facut-o e minunata
Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013
promit !!!!! ca am s-o fac si eu !!!!!, ok ????
Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 18 martie 2011
ce bine arata budinca ta!