Budinca de paste cu carne de vita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Budinca de paste cu carne de vita

Ingrediente

  • -cca 300-350 g paste
  • -200-250 g branza
  • -4 oua
  • -250-300 grame carne tocata de vita
  • -2 cepe mari
  • -1-2 catei usturoi
  • -condimente (eu am pus oregano), sare, piper
  • -patrunjel (eu am folosit murat)
  • -cca 200 ml suc de rosii
  • -1 lingura de pasta de rosii
  • -2 linguri de sos de soia
  • -citeva linguri de lapte
  • -unt

Mod de preparare

1. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

2. Ceapa se prajeste putin in ulei de masline impreuna cu usturoiul dat prin razatoare, se adauga carnea tocata, sosul de soia, condimentele dupa gust, se lasa carnea la prajit amestecandu-se din cand in cand, cand e gata se adauga sucul de rosii si putina apa, se lasa sa dea cateva clocote.

3. Cand e gata se amesteca cu pastele.

4. Separat se amesteca branza cu ouale, se bate bine cu furculita, se adauga putin lapte si lingura de pasta de rosii, patrunjelul.

5. Pastele cu carnea se pun in tava, deasupra se toarna compozitia de oua cu branza, pe alocuri se pun cateva felii subtiri de unt, se decoreaza cu patrunjel si se da la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru cca 30-35 minute.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise