Se da pestele prin masina de tocat,se adauga ceapa calita in ulei,miezul de paine inmuiat si stors,ouale,verdeata tocata marunt,sare si piper dupa gust.
Se unge o forma cu unt,se tapeteaza cu pesmet,se pune umplutura si se da la cuptor cam o ora.
Se poate servi fierbinte sau se lasa la racit si se poate orna cu maioneza , cateva feliute de lamaie si marar.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii