Se spala cartofii si se fierb in apa cu sare.Ardeii se taie fideluta subtiri,iar sunca presata se taie cubulete.Se incinge cuptorul.Cartofii fierti se curata de coaja cand inca mai sunt calzi si se paseaza,apoi se amesteca cu 50 g unt,branza de vaci si laptele.Se adauga ardeiul gras,sunca presata,ouale batute spuma,1 lingurita de pesmet si un praf de sare.Se unge un vas termorezistent cu ulei si tapetat cu pesmet.Se rastoarna compozitia, se niveleaza,se presara cascavalul ras si se coace 35 minute la foc potrivit.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii