Se pune tapioca intr-un castron cu apa cat s-o cuprinda.
Se pune tapioca intr-un castron cu apa cat s-o cuprinda si se lasa deoparte 30-40 minute sa se umfle.
Se rastoarna apoi in vasul cu lapte de cocos si soia, zahar, 1-2cristale de sare si se amesteca pe foc pana se ingroasa.
Se da vasul deoparte, se incorporeaza esenta de vanilie, apoi, dupa ce s-a racit putin, se portioneaza in cupe ,intercaland cu cate o lingurita de pasta de macese sau dulceata de visine.
Se lasa la frigider pana in momentul servirii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii