Se pune tapioca intr-un castron cu apa cat s-o cuprinda.
Se pune tapioca intr-un castron cu apa cat s-o cuprinda si se lasa deoparte 30-40 minute sa se umfle.
Se rastoarna apoi in vasul cu lapte de cocos si soia, zahar, 1-2cristale de sare si se amesteca pe foc pana se ingroasa.
Se da vasul deoparte, se incorporeaza esenta de vanilie, apoi, dupa ce s-a racit putin, se portioneaza in cupe ,intercaland cu cate o lingurita de pasta de macese sau dulceata de visine.
Se lasa la frigider pana in momentul servirii.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii