Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 noiembrie 2017

Ingrediente
4 linguri cu tapioca, 400 ml lapte de hrisca, 1 ceasca cu fructe (coacaze si merisoare)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune tapioca intr-un bol cu apa rece, iar dupa ce s-a umflat, se scurge apa si se rastoarna in vasul cu lapte, pe foc.

Se amesteca continuu pana se ingroasa, apoi se imparte compozitia in cupe, deasupra se pun fructe si se lasa la frigider pana in momentul servirii.

Este o reteta gustoasa si sanatoasa, potrivita pentru vegetarieni, laptele nu contine gluten, lactoza si este indulcit cu sirop de orez, de aceea budinca nu necesita zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de tapioca cu lapte de hrisca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Inghetata cu capsuni si pepene rosu

Inghetata cu capsuni si pepene rosu

Spalam capsunele si le taiem pe jumatate. Taiem felia de pepene si scoatem samburii si o taiem

0 voturi    0 comentarii
10 min
Spume si creme dulci
Inghetata cu mascarpone, vin si sirop cu stafide

Inghetata cu mascarpone, vin si sirop cu stafide

1. Pentru a face siropul, toarna vinul peste stafide si lasa-le la inmuiat timp de 2 ore.Pune zaharul

18 voturi    11 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 linguri cu tapioca
  • 400 ml lapte de hrisca
  • 1 ceasca cu fructe (coacaze si merisoare)

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

4 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

10 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Inimioare pline de savoare Inimioare pline de savoare

*Aluat: 1.Amestecam faina cu zaharul si sarea pe o suprafata de lucru cat mai rece posibil. 2.Adaugam untul foarte rece taiat in bucatele

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tiramisu de portocalã Tiramisu de portocalã

Un desert asemãnãtor a fost fãcut in sec. 17 in Siena, oras al provinciei italiene Toscana. Cu ocazia vizitei

7 voturi    7 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Pudding din panettone cu caramel si ciocolata