autor:

anuta

» » Aperitive

Budincuta de spanac

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 februarie 2016

Ingrediente
400 g spanac congelat sau spanac proaspat,2 felii de franzela,o cescuta de lapte, ml smantana,100 g cascaval ras,2 oua,3 linguri pesmet,50 ml ulei de masline,o ceapa rosie,patrunjel si marar verde,sare ,piper,o lingurita de mix de legume deshidratate,unt pentru uns formele.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se caleste in uleiul incins ceapa taiata julien apoi spanacul scurs bine de zeama,se sareaza si pipereaza dupa gust ,se adauga si mixul de legume deshidratate fara sare,smantana si apoi se amesteca cu lingura de lemn continuu,pana scade toata zeama lasata.Se da tigaia la o parte si se adauga verdeata tocata fin.Se lasa sa se raceasca si se adauga feliile de franzela inmuiate in lapte si scurse bine,cascavalul ras si albusurile de ou batute spuma tare cu un praf de sare.Se amesteca usor pana la o omogenizare perfecta.Se ung 2 forme mici cu unt apoi se tapeteaza cu pesmet si se imparte compozitia.Deasupra se face cate o adancitura cu o lingura,in care punem cate un galbenus de ou.Se da la cuptor cca 20 minute.Se servesc calde
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Budincuta de spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulouri cu sunca si cascaval

Rulouri cu sunca si cascaval

Un aperitiv rapid pentru care nu trebuie cantitati fixe. Lasam aluatul sa se decongeleze.Intre timp

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Dovlecei umpluti cu branza

Dovlecei umpluti cu branza

Cureti dovlecei de coaja, ii tai pe lungime in jumatati si ii scobesti de miez pe care nu-l arunci.

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
219.99 lei
175.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400 g spanac congelat sau spanac proaspat,2 felii de franzela,o cescuta de lapte, ml smantana,100 g cascaval ras,2 oua,3 linguri pesmet,50 ml ulei de masline,o ceapa rosie,patrunjel si marar verde,sare ,piper,o lingurita de mix de legume deshidratate,unt pentru uns formele.

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Conopida, broccoli, ciuperci si branza la cuptor