autor:

anuta

» » Aperitive

Budincuta de spanac

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 februarie 2016

Ingrediente
400 g spanac congelat sau spanac proaspat,2 felii de franzela,o cescuta de lapte, ml smantana,100 g cascaval ras,2 oua,3 linguri pesmet,50 ml ulei de masline,o ceapa rosie,patrunjel si marar verde,sare ,piper,o lingurita de mix de legume deshidratate,unt pentru uns formele.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se caleste in uleiul incins ceapa taiata julien apoi spanacul scurs bine de zeama,se sareaza si pipereaza dupa gust ,se adauga si mixul de legume deshidratate fara sare,smantana si apoi se amesteca cu lingura de lemn continuu,pana scade toata zeama lasata.Se da tigaia la o parte si se adauga verdeata tocata fin.Se lasa sa se raceasca si se adauga feliile de franzela inmuiate in lapte si scurse bine,cascavalul ras si albusurile de ou batute spuma tare cu un praf de sare.Se amesteca usor pana la o omogenizare perfecta.Se ung 2 forme mici cu unt apoi se tapeteaza cu pesmet si se imparte compozitia.Deasupra se face cate o adancitura cu o lingura,in care punem cate un galbenus de ou.Se da la cuptor cca 20 minute.Se servesc calde
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Budincuta de spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute de post

Ciuperci umplute de post

Ciupercile se curata de codite,ceapa se taie marunt si se prajeste inpreuna cu morcovul dat prin

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Tartă cu varza

Tartă cu varza

Pentru aluat, se amestecă uleiul cu apa minerală, sarea, praful de copt și făina cernută; aluatul

1 vot    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400 g spanac congelat sau spanac proaspat,2 felii de franzela,o cescuta de lapte, ml smantana,100 g cascaval ras,2 oua,3 linguri pesmet,50 ml ulei de masline,o ceapa rosie,patrunjel si marar verde,sare ,piper,o lingurita de mix de legume deshidratate,unt pentru uns formele.

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Rosii cherry cu mac si caramel de otet balsamic