autor:

silviana maftei

» » Supe de carne

builabesa Marsilia

Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
1 kg peste proaspat (salaul,linul,scrumbia de mare), 6 linguri ulei, 6-8 catei usturoi, 3-4 rosii fara pielita si seminte, 1 ceapa, sare, piper, 10 pahare cu apa calda, crutoane de paine prajita

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita se pune uleiul, usturoiul, rosiile, ceapa tocate, sare si piper, se adauga pestele taiat in bucatele.
Se lasa la marinat 1-2 ore, apoi se pune la foc cu apa calda si se lasa sa fiarba 30 minute
Supa se serveste cu crutoane.
Pestele se poate servi separat cu lamaie sau cu mujdei de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "builabesa Marsilia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de curcan cu galuste

Supa de curcan cu galuste

Spalam canea bine si o punem intr-o oala cu un praf de sare, la fiert. Indepartam spuma care se formeaza Legumele

6 voturi    0 comentarii
35 min
Supe de carne
Supa din carne de curcan

Supa din carne de curcan

Intr-o oala mare se pun aproximativ 4 litri de apa, carnea de pasare si o lingurita de sare. Puneti

4 voturi    3 comentarii
2h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 29 octombrie 2009

    foarte buna reteta,numai ca trebuie sa astepti cam mult pentru marinare.am salvat-o.felicitari.

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 29 octombrie 2009

    foarte buna reteta,numai ca trebuie sa astepti cam mult pentru marinare.am salvat-o.felicitari.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

    Arata grozav...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg peste proaspat (salaul,linul,scrumbia de mare)
  • 6 linguri ulei
  • 6-8 catei usturoi
  • 3-4 rosii fara pielita si seminte
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 10 pahare cu apa calda
  • crutoane de paine prajita

Raporteaza reteta

Retete
de silviana maftei
Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii intr-un vas de 10-12 litri de plastic sau de sticla se pun florile de soc,zaharul,apa

85 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri -albusurile cu zaharul

68 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
cremsnit cu stafide

cremsnit cu stafide

aluatul pt foi ouale, uleiul,smintina,se amesteca se pune atita faina cit sa rezulte un aluat

12 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

costy1969 (Chef de cuisine)

foarte buna reteta,numai ca trebuie sa astepti cam mult pentru marinare.am salvat-o.felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ramen, supa gatita la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune Ramen, supa gatita la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune

Ramen este o specialitate japoneza, este considerata una dintre cele mai hranitoare si sanatoase supe din lume. O sa gasiti multe retete

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel acrita cu corcoduse Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare. Se lasa sa clocoteasca si se aduna spuma. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Retete de Pasti
Ciorba cu aroma si culori tomnatice