autor:

silviana maftei

» » Supe de carne

builabesa Marsilia

Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
1 kg peste proaspat (salaul,linul,scrumbia de mare), 6 linguri ulei, 6-8 catei usturoi, 3-4 rosii fara pielita si seminte, 1 ceapa, sare, piper, 10 pahare cu apa calda, crutoane de paine prajita

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita se pune uleiul, usturoiul, rosiile, ceapa tocate, sare si piper, se adauga pestele taiat in bucatele.
Se lasa la marinat 1-2 ore, apoi se pune la foc cu apa calda si se lasa sa fiarba 30 minute
Supa se serveste cu crutoane.
Pestele se poate servi separat cu lamaie sau cu mujdei de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "builabesa Marsilia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de ciuperci cu kaizer

Ciorba de ciuperci cu kaizer

Se incinge uleiul in oala de ciorba, si se caleste un pic ceapa si kaizerul taiat feliute. Se adauga

6 voturi    3 comentarii
30 min
Supe de carne
Supa tailandeza de pui cu lapte de cocos si lime

Supa tailandeza de pui cu lapte de cocos si lime

Punem carnea de pui la fiert in supa de pui, alaturi de usturoiul curatat. Nu uitati : focul este

1 vot    0 comentarii
40 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 29 octombrie 2009

    foarte buna reteta,numai ca trebuie sa astepti cam mult pentru marinare.am salvat-o.felicitari.

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 29 octombrie 2009

    foarte buna reteta,numai ca trebuie sa astepti cam mult pentru marinare.am salvat-o.felicitari.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

    Arata grozav...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg peste proaspat (salaul,linul,scrumbia de mare)
  • 6 linguri ulei
  • 6-8 catei usturoi
  • 3-4 rosii fara pielita si seminte
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 10 pahare cu apa calda
  • crutoane de paine prajita

Raporteaza reteta

Retete
de silviana maftei
Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii intr-un vas de 10-12 litri de plastic sau de sticla se pun florile de soc,zaharul,apa

82 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri -albusurile cu zaharul

67 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
cremsnit cu stafide

cremsnit cu stafide

aluatul pt foi ouale, uleiul,smintina,se amesteca se pune atita faina cit sa rezulte un aluat

12 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

costy1969 (Chef de cuisine)

foarte buna reteta,numai ca trebuie sa astepti cam mult pentru marinare.am salvat-o.felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Ciorba de cartofi cu costita afumata