autor:

silviana maftei

» » Supe de carne

builabesa Marsilia

Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
1 kg peste proaspat (salaul,linul,scrumbia de mare), 6 linguri ulei, 6-8 catei usturoi, 3-4 rosii fara pielita si seminte, 1 ceapa, sare, piper, 10 pahare cu apa calda, crutoane de paine prajita

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita se pune uleiul, usturoiul, rosiile, ceapa tocate, sare si piper, se adauga pestele taiat in bucatele.
Se lasa la marinat 1-2 ore, apoi se pune la foc cu apa calda si se lasa sa fiarba 30 minute
Supa se serveste cu crutoane.
Pestele se poate servi separat cu lamaie sau cu mujdei de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "builabesa Marsilia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa din copanele de pui cu galusti.

Supa din copanele de pui cu galusti.

Mod de preparare. Spalam si taiem copanele la forma dorita.Fierbem mai intai carnea si dupa ce am

9 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Supe de carne
Supa alba de pui

Supa alba de pui

se pune carnea portionata, la fiert in apa cu sare. Se curata spuma. Se curata, se spala si se taie

2 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 29 octombrie 2009

    foarte buna reteta,numai ca trebuie sa astepti cam mult pentru marinare.am salvat-o.felicitari.

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 29 octombrie 2009

    foarte buna reteta,numai ca trebuie sa astepti cam mult pentru marinare.am salvat-o.felicitari.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

    Arata grozav...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg peste proaspat (salaul,linul,scrumbia de mare)
  • 6 linguri ulei
  • 6-8 catei usturoi
  • 3-4 rosii fara pielita si seminte
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 10 pahare cu apa calda
  • crutoane de paine prajita

Raporteaza reteta

Retete
de silviana maftei
socata

socata

intr-un vas de 10-12 litri de plastic sau de sticla se pun florile de soc,zaharul,apa rece,sucul

82 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri -albusurile cu zaharul

67 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
cremsnit cu stafide

cremsnit cu stafide

aluatul pt foi ouale, uleiul,smintina,se amesteca se pune atita faina cit sa rezulte un aluat

12 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

costy1969 (Chef de cuisine)

foarte buna reteta,numai ca trebuie sa astepti cam mult pentru marinare.am salvat-o.felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de pui cu galuste