autor:

amalia

» » , , Aperitive, Aperitive cu brinza, Aperitive cu oua

Bulete de parmezan

Autor: amalia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 decembrie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amalia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 decembrie 2017

Ingrediente
( pentru 18 bucati):, , 1 albus, 100 g parmezan ras, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera.

Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana.

In functie de cat de mare este oul mai trebuie sa adaugi sau nu putin parmezan.

Trebuie sa obtii un "aluat" usor de modelat pentru a forma bilute de marimea unei cirese.

Uleiul trebuie sa fie bine incins.

Pui bilutele de parmezan in ulei si le lasi sa se rumeneasca frumos. Se vor umfla . Le scoti pe hartie absorbanta.



Sunt delicioase calde, dar si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Frittata

Frittata

Se soteaza (caleste) mazarea pana devine moale intr-o lingura de unt. Intre timp, se curata carnea

4 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Oua in cuib de bacon la cuptor

Oua in cuib de bacon la cuptor

Luam o tava de briose ( sau forme mici de ceramica daca aveti). O ungem foarte bine cu unt, altfel

8 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300RE

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • ( pentru 18 bucati):
  • 1 albus
  • 100 g parmezan ras
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de amalia
Pasca fara aluat

Pasca fara aluat

Punem ouale intr-un castron suficient de mare, adaugam zaharul si zaharul vanilinat si batem bine

22 voturi    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Biscuitii digestivi se sfarama si apoi se adauga margarina topita. Amesteci bine pana cand obtii

24 voturi    1 comentariu
4h
Dulciuri diverse
TORT FESTIV DE REVELION

TORT FESTIV DE REVELION

1. Blat: Galbenusurile le freci spuma impreuna cu praful de sare si zaharul. Apoi bati albusurile

1 vot    0 comentarii
4h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau