autor:

amalia

» » , , Aperitive, Aperitive cu brinza, Aperitive cu oua

Bulete de parmezan

Autor: amalia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 decembrie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amalia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 decembrie 2017

Ingrediente
( pentru 18 bucati):, , 1 albus, 100 g parmezan ras, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera.

Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana.

In functie de cat de mare este oul mai trebuie sa adaugi sau nu putin parmezan.

Trebuie sa obtii un "aluat" usor de modelat pentru a forma bilute de marimea unei cirese.

Uleiul trebuie sa fie bine incins.

Pui bilutele de parmezan in ulei si le lasi sa se rumeneasca frumos. Se vor umfla . Le scoti pe hartie absorbanta.



Sunt delicioase calde, dar si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
oua ochi

oua ochi

Se incinge uleiul intr-o cratita si se adauga ouale intregi unul cate unul. Se mai ia ulei cu lingura

3 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
Scob

Scob

Se bat ouale,se adauga brinza si mararul tocat marunt se toarna compozitia intr-o tigaie incinsa

1 vot    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • ( pentru 18 bucati):
  • 1 albus
  • 100 g parmezan ras
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de amalia
Pasca fara aluat

Pasca fara aluat

Punem ouale intr-un castron suficient de mare, adaugam zaharul si zaharul vanilinat si batem bine

24 voturi    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Biscuitii digestivi se sfarama si apoi se adauga margarina topita. Amesteci bine pana cand obtii

24 voturi    1 comentariu
4h
Dulciuri diverse
TORT FESTIV DE REVELION

TORT FESTIV DE REVELION

1. Blat: Galbenusurile le freci spuma impreuna cu praful de sare si zaharul. Apoi bati albusurile

1 vot    0 comentarii
4h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Oua ochiuri in paine toast Oua ochiuri in paine toast

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se decupeaza feliile de paine toast, in asa fel incat sa se pastreze coaja intacta. Se asaza cojile

2 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Oute umplute