Branza se paseaza bine si se omogenizeaza cu smantana.
Branza se paseaza bine si se omogenizeaza cu smantana. Adaugam gelatina hidratata in putina apa si apoi topita. Lasam crema 1 ora la rece, dupa care formam bulgarasi din crema de branza cu cate o maslina la mijloc. Asezam bulgarasii pe o tava si lasam tava din nou la rece o ora. Dupa ce s-a intarit iar branza, tavalim bulgarasii prin pesmetul prajit in unt. Se pastreaza la frigider, pana in momentul servirii.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii