Bulgarasi de branza cu masline

Branza se paseaza bine si se omogenizeaza cu smantana.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Bulgarasi de branza cu masline

Ingrediente

  • 300 gr branza sarata cremoasa
  • 200 gr smantana grasa
  • 10 gr gelatina
  • 200 gr masline verzi umplute cu gogosari
  • 150 gr pesmet prajit in unt

Mod de preparare

Branza se paseaza bine si se omogenizeaza cu smantana. Adaugam gelatina hidratata in putina apa si apoi topita. Lasam crema 1 ora la rece, dupa care formam bulgarasi din crema de branza cu cate o maslina la mijloc. Asezam bulgarasii pe o tava si lasam tava din nou la rece o ora. Dupa ce s-a intarit iar branza, tavalim bulgarasii prin pesmetul prajit in unt. Se pastreaza la frigider, pana in momentul servirii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise