Bulion de gogosari

Bulion de gogosari. Se curata gogosarii de seminte si cotoare,se dau prin masina de tocat carne si se pun la fiert.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Bulion de gogosari

Ingrediente

  • -gogosari rosii,
  • -sare dupa gust,
  • -cimbru,
  • -oregano,
  • -busuioc.

Mod de preparare

Se curata gogosarii de seminte si cotoare, se dau prin masina de tocat carne si se pun la fiert.

Se pune peste tocatura, sare dupa gust, se adauga cimbru, oregano si busuioc, dupa ce au fost trecute prin masina de cafea si se fierbe pana cand incepe sa se lipeasca de oala, apoi se pune bulionul in sticle si se dau la cuptor, pentru circa 20 de minute, dupa care se opreste focul. Se lasa in cuptor, pana se racesc borcanele apoi se pun la camara si se adauga la mancaruri pe vreme de iarna, cate o lingura de bulion.

Acest bulion da culoare si gust deosebit mancarurilor. Sa aveti pofta dragilor!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta