Bulion de gogosari. Se curata gogosarii de seminte si cotoare,se dau prin masina de tocat carne si se pun la fiert.
Se curata gogosarii de seminte si cotoare, se dau prin masina de tocat carne si se pun la fiert.
Se pune peste tocatura, sare dupa gust, se adauga cimbru, oregano si busuioc, dupa ce au fost trecute prin masina de cafea si se fierbe pana cand incepe sa se lipeasca de oala, apoi se pune bulionul in sticle si se dau la cuptor, pentru circa 20 de minute, dupa care se opreste focul. Se lasa in cuptor, pana se racesc borcanele apoi se pun la camara si se adauga la mancaruri pe vreme de iarna, cate o lingura de bulion.
Acest bulion da culoare si gust deosebit mancarurilor. Sa aveti pofta dragilor!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii