Bulion de gogosari. Se curata gogosarii de seminte si cotoare,se dau prin masina de tocat carne si se pun la fiert.
Se curata gogosarii de seminte si cotoare, se dau prin masina de tocat carne si se pun la fiert.
Se pune peste tocatura, sare dupa gust, se adauga cimbru, oregano si busuioc, dupa ce au fost trecute prin masina de cafea si se fierbe pana cand incepe sa se lipeasca de oala, apoi se pune bulionul in sticle si se dau la cuptor, pentru circa 20 de minute, dupa care se opreste focul. Se lasa in cuptor, pana se racesc borcanele apoi se pun la camara si se adauga la mancaruri pe vreme de iarna, cate o lingura de bulion.
Acest bulion da culoare si gust deosebit mancarurilor. Sa aveti pofta dragilor!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii