autor:

Brindusa_Aluculesei

» » , Conserve si muraturi, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bulion de gogosari

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 octombrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 octombrie 2016

Ingrediente
-gogosari rosii,, -sare dupa gust,, -cimbru,, -oregano,, -busuioc.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se curata gogosarii de seminte si cotoare, se dau prin masina de tocat carne si se pun la fiert.

Se pune peste tocatura, sare dupa gust, se adauga cimbru, oregano si busuioc, dupa ce au fost trecute prin masina de cafea si se fierbe pana cand incepe sa se lipeasca de oala, apoi se pune bulionul in sticle si se dau la cuptor, pentru circa 20 de minute, dupa care se opreste focul. Se lasa in cuptor, pana se racesc borcanele apoi se pun la camara si se adauga la mancaruri pe vreme de iarna, cate o lingura de bulion.

Acest bulion da culoare si gust deosebit mancarurilor. Sa aveti pofta dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion de gogosari" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gogosari in sos de bulion

Gogosari in sos de bulion

Se taie gogoşarii felii si se fierb în bulion până se înmoaie. Se scot cu spumiera şi se pun

8 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Conserve si muraturi
Gogosari in bulion

Gogosari in bulion

Am curatat gogosarii,i-am spalat si i-am taiat dupa bunul meu plac.Am pus intr-un ceaun toate ingredientele

4 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • -gogosari rosii,
  • -sare dupa gust,
  • -cimbru,
  • -oregano,
  • -busuioc.

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

189 voturi    42 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Cartofi taranesti (Acompaniament traditional pentru o friptura frageda)