Gogosarii se spala,se curata de seminte si cotor si se taie in fasii.Morcovii se spala si se curata si se taie si ei pe lungime.Impreuna se dau prin masina de carne sau prin robot.
Se pun la fiert 1h si 30 minute dupa care se adauga sare si uleiul.Se mai lasa sa fiarba la foc potrivit cca 1 h amestecand din can in cand.
Se pune fierbinte in borcane.
Se poate folosi la orice fel de mancare.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii