autor:

Fara foto

» » Sosuri

Bulion de peste

Autor: Oana-Mihaela (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Oana-Mihaela (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2012

Ingrediente
1 kg bucati de peste alb (fara oase, fara cap si branhii), spalate, 1 praz mic, numai partea alba, curatat si taiat subtire, 2 tije de telina, curatate si taiate subtiri, 1 ceapa mijlocie, curatata si taiata felii subtiri, 1 lamaie mica, taiata felii subtiri, 1 fir de marar, 1 fir de patrunjel, 12 boabe de piper negru, 1 foaie de dafin, 300 ml vin alb sec, 1.5 litri apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Se pun toate ingredientele intr-o cratita mare de inox sau emailata si se fierb incet , pana dau in clocot.
2. Cand incep sa fiarba , se face focul mic si se ia spuma. Se acopera partial si se fierb la foc mic 30 minute.
3. Se strecoara, apoi se foloseste imediat sau se acopera si se lasa la racit 2-3 ore. Se poate tine o zi la frigider , sau se congeleaza in recipiente etanse carora li se pune eticheta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Bors de peste cu bulion

Bors de peste cu bulion

Bucatile de peste se curata si se spala bine. Zarzavatul se spala si se dau pe razatoarea mare mai

10 voturi    5 comentarii
40 min
Retete de post
Ostropel de pui à la Ana

Ostropel de pui à la Ana

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei incins. Apoi se adauga ardeiul taiat

11 voturi    0 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg bucati de peste alb (fara oase
  • fara cap si branhii)
  • spalate
  • 1 praz mic
  • numai partea alba
  • curatat si taiat subtire
  • 2 tije de telina
  • curatate si taiate subtiri
  • 1 ceapa mijlocie
  • curatata si taiata felii subtiri
  • 1 lamaie mica
  • taiata felii subtiri
  • 1 fir de marar
  • 1 fir de patrunjel
  • 12 boabe de piper negru
  • 1 foaie de dafin
  • 300 ml vin alb sec
  • 1.5 litri apa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Lutica