autor:

Fara foto

» » Sosuri

Bulion de peste

Autor: Oana-Mihaela (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Oana-Mihaela (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2012

Ingrediente
1 kg bucati de peste alb (fara oase, fara cap si branhii), spalate, 1 praz mic, numai partea alba, curatat si taiat subtire, 2 tije de telina, curatate si taiate subtiri, 1 ceapa mijlocie, curatata si taiata felii subtiri, 1 lamaie mica, taiata felii subtiri, 1 fir de marar, 1 fir de patrunjel, 12 boabe de piper negru, 1 foaie de dafin, 300 ml vin alb sec, 1.5 litri apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Se pun toate ingredientele intr-o cratita mare de inox sau emailata si se fierb incet , pana dau in clocot.
2. Cand incep sa fiarba , se face focul mic si se ia spuma. Se acopera partial si se fierb la foc mic 30 minute.
3. Se strecoara, apoi se foloseste imediat sau se acopera si se lasa la racit 2-3 ore. Se poate tine o zi la frigider , sau se congeleaza in recipiente etanse carora li se pune eticheta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Bors de peste cu bulion

Bors de peste cu bulion

Bucatile de peste se curata si se spala bine. Zarzavatul se spala si se dau pe razatoarea mare mai

10 voturi    5 comentarii
40 min
Retete de post
Sos de rosii Provencale

Sos de rosii Provencale

Am tot vrut sa fac niste penne cu sos provencal, dar nu aveam in casa asa ca, m-am pus sa fac chiar

1 vot    2 comentarii
45 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg bucati de peste alb (fara oase
  • fara cap si branhii)
  • spalate
  • 1 praz mic
  • numai partea alba
  • curatat si taiat subtire
  • 2 tije de telina
  • curatate si taiate subtiri
  • 1 ceapa mijlocie
  • curatata si taiata felii subtiri
  • 1 lamaie mica
  • taiata felii subtiri
  • 1 fir de marar
  • 1 fir de patrunjel
  • 12 boabe de piper negru
  • 1 foaie de dafin
  • 300 ml vin alb sec
  • 1.5 litri apa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Spaghetti cu ton