autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

Bulion-Ketchup

Autor: Angela Opricean (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Angela Opricean (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 octombrie 2007

Ingrediente
1L ulei, 1Kg ceapa, 2Kg gogosari rosii sau capia, 6 Kg rosii, 4 linguri sare, 1 lingura zahar, 1 plic foi de dafin, boabe de piper, acid salicilic

Dificultate: Redusa Timp: 2h

8 voturi

Mod de preparare

Se caleste putin ceapa in ulei,se adauga gogosarul spalat in prealabil ,curatat de cotoare si seminte si dat prin masina de carne ,se mai calesc inca 20 min.,dupa care se adauga rosiile integi (cu coaja),spalate,curatate de cotoare si date si acestea prin masina de carne.Se mai adauga sarea,zaharul ,foile de dafin ,boabe de piper si se fierb o ora.La urma se adauga salicilat(2 gr. la 1 kg de preparat).Bulionul se toarna fierbinte in sticle de 1/2 L spalate bine si sterilizate in cuptor.Se astupa cu dopuri si se acopera cu paturi sa stea la cald pana se racesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion-Ketchup" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Zacusca cu ciuperci

Zacusca cu ciuperci

Se curata si se toaca felii ciupercile, apoi se prajesc in ulei, sub capac. Dupa primul clocot, se

28 voturi    11 comentarii
5h
Conserve si muraturi
ZACUSCA DE GHEBE

ZACUSCA DE GHEBE

Se ideparteaza partea inferioara a cuibului de ghebe. Se spala in foarte multe ape pana se indeparteaza

105 voturi    14 comentarii
4h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

8 voturi

Ingrediente

  • 1L ulei
  • 1Kg ceapa
  • 2Kg gogosari rosii sau capia
  • 6 Kg rosii
  • 4 linguri sare
  • 1 lingura zahar
  • 1 plic foi de dafin
  • boabe de piper
  • acid salicilic

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Castraveti murati in saramura Castraveti murati in saramura

Castravetii se spala ,se pun in apa rece putin sarata (10 g sare la litru de apa) si se tin cam 3 ore (devin elastici ) . Dupa asta

175 voturi    44 comentarii
50h
Conserve si muraturi
Dulceaţă de căpsuni reţetă Dulceaţă de căpsuni reţetă

E vremea căpșunilor, dragii mei!!! Ce poate fi mai delicios decât o felie de pâine cu unt și dulceață de căpșuni

7 voturi    1 comentariu
3h 30 min
Conserve si muraturi
Zacusca de vinete cu ciuperci de padure