Pentru început am călit un pic kaiserul, iar când s-a rumenit un pic l-am scos şi l-am lăsat deoparte.
Am făcut o mămăligă mai moale din apă, sare, ulei şi mălai.
Într-un vas de yena uns cu unt, am pus un strat de mămăligă, deasupra am presărat telemea de oaie rasă şi kaiserul prăjit.
Am pus un alt strat de mămăligă, apoi brânza de burduf, iar apoi ultimul strat de mămăligă.
Cu o lingura am facut 2 cuiburi în mămăligă, în care am pus cele 2 ouă.
Am presărat cascaval ras şi am dat la cuptor ptr 20 minute.
Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii