autor:

Sim0na

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Bulz

Autor: Sim0na (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sim0na (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 noiembrie 2011

Ingrediente
mălai, sare, ulei, apă, 100 g kaiser, 150 g telemea oaie, 150 g brânză burduf, 100 g caşcaval, 2 ouă, unt pentru uns

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

8 voturi

Mod de preparare

Pentru început am călit un pic kaiserul, iar când s-a rumenit un pic l-am scos şi l-am lăsat deoparte.
Am făcut o mămăligă mai moale din apă, sare, ulei şi mălai.
Într-un vas de yena uns cu unt, am pus un strat de mămăligă, deasupra am presărat telemea de oaie rasă şi kaiserul prăjit.
Am pus un alt strat de mămăligă, apoi brânza de burduf, iar apoi ultimul strat de mămăligă.
Cu o lingura am facut 2 cuiburi în mămăligă, în care am pus cele 2 ouă.
Am presărat cascaval ras şi am dat la cuptor ptr 20 minute.
Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Bulz cu carnati si branza

Bulz cu carnati si branza

Din malai, apa si un praf de sare facem o mamaliga potrivit de moale. O rasturnam si o lasam sa

11 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Bulz

Bulz

Mamaliga se fierbe, mai groasa, se modeleaza, cu mainile umede de zer, cuprinzand in interior branza

7 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Cris

    Cris (Chef de cuisine):

    Si eu fac bulz cam dupa aceeasi reteta. In loc de sunca pun carnati "prajiti" la microunde. Astfel, se scurge multa grasime. Carnatii se pun intr-un vas de yena cu capac, tot de yena pentru cateva minute la microunde (fara nici un pic de ulei). Nu se lasa nesupravegheati pentru ca se pot arde usor.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dan Morarescu , 22 august 2013

    nu cumva bulzul se face numai see you branza?

  • Fara foto

    Mocanu Miluta , 25 mai 2013

    gustos...

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2011

    Delicios,sotul meu decand tot cauta o reteta de bulz asemanatoare cu cea care o stie el,aste e......deci o sa o incerc cat de curand.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2011

      O bunatate de mancarica, rapida si delicioasa !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

8 voturi

Ingrediente

  • mălai
  • sare
  • ulei
  • apă
  • 100 g kaiser
  • 150 g telemea oaie
  • 150 g brânză burduf
  • 100 g caşcaval
  • 2 ouă
  • unt pentru uns

Raporteaza reteta

Retete
de Sim0na
Ghiveci de legume cu aripioare de pui

Ghiveci de legume cu aripioare de pui

Aripioarele le-am fiert putin separat, spumand mereu. Ceapa tocata marunt am calit-o.. cand a devenit

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Creveti nedecorticati in sos de vin si usturoi

Creveti nedecorticati in sos de vin si usturoi

Crevetii i-am spalat bine-bine. Le-am rupt „capul”, i-am mai spalat odata foarte bine. I-am oparit

2 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Castraveti bulgaresti

Castraveti bulgaresti

Se spala bine-bine castraveciorii si se taie capetele. Se taie ceapa solzisori si impreuna cu usturoiul

5 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

mac myra (Chef de cuisine)

Delicios,sotul meu decand tot cauta o reteta de bulz asemanatoare cu cea care o stie el,aste e......deci o sa o incerc cat de curand.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Altfel de pane