autor:

Sim0na

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Bulz

Autor: Sim0na (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Sim0na (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 noiembrie 2011

Ingrediente
mălai, sare, ulei, apă, 100 g kaiser, 150 g telemea oaie, 150 g brânză burduf, 100 g caşcaval, 2 ouă, unt pentru uns

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

8 voturi

Mod de preparare

Pentru început am călit un pic kaiserul, iar când s-a rumenit un pic l-am scos şi l-am lăsat deoparte.
Am făcut o mămăligă mai moale din apă, sare, ulei şi mălai.
Într-un vas de yena uns cu unt, am pus un strat de mămăligă, deasupra am presărat telemea de oaie rasă şi kaiserul prăjit.
Am pus un alt strat de mămăligă, apoi brânza de burduf, iar apoi ultimul strat de mămăligă.
Cu o lingura am facut 2 cuiburi în mămăligă, în care am pus cele 2 ouă.
Am presărat cascaval ras şi am dat la cuptor ptr 20 minute.
Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com
Pentru început am călit un pic kaiserul, iar când s-a rumenit un pic l-am scos şi l-am lăsat deoparte.
Am făcut o mămăligă mai moale d
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Aperitive
Bulz ciobanesc

Bulz ciobanesc

Se prepara o mamaliga mai moale din apa,sare,ulei si malai. Se unge un vas de yena cu unt si se aseaza

11 voturi    3 comentarii
40 min
Aperitive
bulz

bulz

Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Cris

    Cris (Chef de cuisine):

    Si eu fac bulz cam dupa aceeasi reteta. In loc de sunca pun carnati "prajiti" la microunde. Astfel, se scurge multa grasime. Carnatii se pun intr-un vas de yena cu capac, tot de yena pentru cateva minute la microunde (fara nici un pic de ulei). Nu se lasa nesupravegheati pentru ca se pot arde usor.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dan Morarescu , 22 august 2013

    nu cumva bulzul se face numai see you branza?

  • Fara foto

    Mocanu Miluta , 25 mai 2013

    gustos...

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2011

    Delicios,sotul meu decand tot cauta o reteta de bulz asemanatoare cu cea care o stie el,aste e......deci o sa o incerc cat de curand.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2011

      O bunatate de mancarica, rapida si delicioasa !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

8 voturi

Ingrediente

  • mălai
  • sare
  • ulei
  • apă
  • 100 g kaiser
  • 150 g telemea oaie
  • 150 g brânză burduf
  • 100 g caşcaval
  • 2 ouă
  • unt pentru uns

Raporteaza reteta

Retete
de Sim0na
Briosa Daneza

Briosa Daneza

Laptele l-am încălzit puţin, adăugând sarea şi zahărul. Drojdia am dizolvat-o în puţin lapte

10 voturi    8 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada Buturuga

Rulada Buturuga

Mai intai am pregatit crema: am topit pe foc mic ciocolata impreuna cu 300 ml frisca, fara a lasa

5 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse
Pui la cuptor cu legume

Pui la cuptor cu legume

Puiul spalat si curatat bine (eu am adunat si grasimea ca avea din abundenta – este numai buna

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi

mac myra (Chef de cuisine)

Delicios,sotul meu decand tot cauta o reteta de bulz asemanatoare cu cea care o stie el,aste e......deci o sa o incerc cat de curand.

Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Baby ribs de porc cu sos barbeque si varza calita

Baby ribs de porc cu sos barbeque si varza calita

Coastele de porc se taie in doua si se pun la fiert cu morcovii, o ceapa si usturoiul curatat. Cand carnea este fiarta, se desprinde

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Rulada de carne tocata cu dulceata de ardei iute si carnati

Rulada de carne tocata cu dulceata de ardei iute si carnati

Intr-un vas, se pune carnea tocata impreuna cu oul, pesmetul si miezul de paine inmuiat in apa calduta si stors bine. Se adauga boiaua

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne