Intr-un robot de bucatarie, se toaca fin carnea. Intr-o rasnita de condimente sau de cafea, se risnesc semintele de in pina sunt macinate fin.
2 Intr-un castron, se amesteca bine carnea, semintele de in macinate, ardeii jalapeno, chimionul si sarea. Intr-un castronel, se amesteca porumbul, frunzele de coriandru si rosiile uscate la soare.
3 Din amestecul de carne se formeaza patru chiftele. Se face o groapa in centrul fiecarei chiftele si se umple cu amestecul de porumb. Acesta se acopera cu carne.
4 Se incalzeste gratarul in prealabil. Se frig burgerii la 15 cm de flacara, 4 minute pe fiecare parte, ca sa iasa fripti mediu.
5 Intre timp, intr-un castronel, se amesteca mustarul, sucul de lamaie verde, otetul si mierea. Se adauga ardeiul rosu. Burgerii se servesc condimentati cu sosul de ardei rosu.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii