Reteta postata pe: 13 aprilie 2009
Ingrediente
Busuioc, Ulei de masline
Dificultate: Redusa | Timp: 5 min
Mod de preparare
Se spala crengutele de busuioc si se zvinte bine, apoi se taie in bucati mai mici si se pun in borcane, preserindu-se pina la umplerea borcanelor. Se toarna uleiul de masline pina la gura borcanelor si se inchid bine cu capacele. Se depoziteaza la racoare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Busuioc in ulei de masline" nu uita sa-i faci un
review
Spalam rosiile bine coapte, le taiem felii subtiri si le rasfiram pe sita, astfel incat feliile sa
5 voturi
7 comentarii
96h
Se taie puiul bucatele potrivite pentru betele de lemn sau metal pe care se monteaza frigaruiele.
0 voturi
0 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Manuela_Rosian (Maestru bucatar):
buna, am pregatit busuiocul in ulei de masline, dar dupa 3 saptamani s-a acrit si a facut floare, imi puteti spune de ce? Imi place foarte mult si as vrea sa il conserv mai mult timp.