Pe partea interioara a unui pahar inalt se da de jur imprejur cu topping de ciocolata o singura tura. Se amesteca laptele, cafeaua, 3-4 cuburi de gheata si 2-3 scupe de inghetata in blender. Compozitia se toarna in pahar, apoi se pun restul scupelor de inghetata si de gheata (in functie de cate folositi la amestecare). Deasupra se orneaza cu frisca, peste care se presara ciocolata rasa sau praf de scortisoara. Se pune un pai colorat si se savureaza!
Pentru copii se poate folosi cacao in loc de cafea si sigur vor adora la sfarsit toppingul de ciocolata de pe pahar!
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii