Cafea in 3 culori, cu irish cream si scortisoara

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Cafea in 3 culori, cu irish cream si scortisoara

Ingrediente

  • 100 ml espresso sau ness
  • praf de cacao
  • 200 ml lapte rece
  • 6 cuburi de gheata
  • praf de scortisoara
  • frisca lichida
  • irish cream

Mod de preparare

Intr-un vas de blender, se pun cei 100 de ml de espresso sau ness, laptele, gheata si praful de cacao. Se omogenizeaza. Se adauga irish cream, dupa gust.

Se lasa aproximativ 1-2 minute, pana se decanteaza cafeaua de lapte. Se adauga frisca si se presara praf de scortisoara pe deasupra. Dupa gust, se poate adauga topping de ciocolata sau de caramel.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise