cafea mexicana

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 125 ml cafea instant
  • 80 ml de sirop de ciocolata
  • 250 ml lapte
  • 1 lingurita de vanilie
  • 1 l de apa
  • 60 ml zahar brun
  • frisca si chimen pentru ornare
  • lingurita de chimen

Mod de preparare

Puneti cafeaua si chimenul intr-un filtru de cafea si puneti apa in dispozitivul special (al filtrului). Intr-un vas mic, combinati zaharul brun cu siropul de ciocolata si laptele.

Puneti amestecul la foc pana se dizolva zaharul. Adaugati cafelei deja preparate o lingurita de vanilie. Puneti cafeaua in cesti si garnisiti-o cu frisca si chimen.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise