Se spala si se curata foarte bine calamari pana devin albi fara pielite.Se pastreaza tentaculele care se taie marunt si se folosesc pentru umplutura.Intr-un castron se bat ouale,se adauga sunca presata taiata foarte marunt,tentaculele,patrunjelul,usturoiul,pesmetul si se condimenteaza dupa gust.Se umplu calamari si se inchid cu o scobitoare.Intr-o tava se pun calamarii cu un pic de ulei de masline si jumatate pahar vin alb si se lasa la cuptor cam 40 minute la 160-180°.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii