Calamari umpluti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Calamari umpluti

Ingrediente

  • -7 tuburi de calamari medii ,cam 18-20 cm lungime (eu am cumparat congelati si curatati)
  • -1 kg de ciuperci champignon
  • -4 catei de usturoi
  • -1 ardei rosu taiat cubulete
  • -1 ardei iute(optional)
  • -aprox 150-200 g mozzarella
  • -aprox150 g cascaval
  • -1 legatura mare de patrunjel
  • -sare,piper
  • -unt
  • -ulei ptr prajit
  • -4-5 rosii mari
  • - 1 Lg capere
  • -otet balsamic

Mod de preparare

-ciupercile taiate,impreuna cu ardeiul taiat cubulete,ardeiul iute si usturoiul zdrobit se soteaza in unt,pana se evapora toata apa lasata se adauga verdeata si se potriveste de sare si piper.

-mozzarella si cascavalul se taie cubulete si se adauga la ciupercile care s-au racit intretimp.

-calamarii dezghetati se spala bine la exterior si la interior,dupa care se umple cu amestecul de ciuperci si branza si se inchid la capete cu scobitori.In aceasta faza pot fi tinuti la frigider 2-3 zile urmand a praji doar cati mancam la o masa.eu i-am prajit in 2 rate.

-incingem uleiul inr-o tigaie mai mare,tavalim calamarii prin faina si ii punem la prajit,pana capata o culoare frumoasa aurie.Cand ii intoarcem adaugam rosiile taiate felii,caperele,putina saramura de la capere si otetul balsamic.

-asezam totul pe un platou si POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise