Încingeti cuptorul la 200 gradeC Spalati bine calcanul. pe dinauntru si pe dinafars. apoi
stergeti-l usor cu servetul de bucatarie.
Zdrobiti semintele de fenicul si sarea Într-un mojar. Presarati pestele cu pulberea
obtinuta, atit în exterior, cit si în interior. Puneti tulpinile de fenicul pe fundul
unei tavi mari pentru cuptor (în care sa încapa pestele întreg) si asezati deasupra
calcanul. Insirati feliile de lamaie peste toata suprafata pestelui si
stropiti din abundenta cu ulei de masline.
Coaceti În cuptorul Încins timp de 35-40 de minute sau pina când carnea începe
sa se desprinda de pe coloana vertebrala a pestelui. Veti observa ca ies niste sucuri
incredibil de laptoase, pc care le puteti transforma într-un sos usor. natural, adaugând
niste ulei de masline si putina zeama de lamâie, Asezati tava pe masa, lasând
pe toata lumea sa se serveasca.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii