Calcan cu fenicul

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 calcan intreg sau o cambula de 2-3 kg
  • o lingura seminte de fenicul
  • o linguraa sare
  • o legatura mica de tulpini de fenicul
  • 1-3 lamaie, feliate subtiri
  • ulei de masline

Mod de preparare

Încingeti cuptorul la 200 gradeC Spalati bine calcanul. pe dinauntru si pe dinafars. apoi

stergeti-l usor cu servetul de bucatarie.

Zdrobiti semintele de fenicul si sarea Într-un mojar. Presarati pestele cu pulberea

obtinuta, atit în exterior, cit si în interior. Puneti tulpinile de fenicul pe fundul

unei tavi mari pentru cuptor (în care sa încapa pestele întreg) si asezati deasupra

calcanul. Insirati feliile de lamaie peste toata suprafata pestelui si

stropiti din abundenta cu ulei de masline.

Coaceti În cuptorul Încins timp de 35-40 de minute sau pina când carnea începe

sa se desprinda de pe coloana vertebrala a pestelui. Veti observa ca ies niste sucuri

incredibil de laptoase, pc care le puteti transforma într-un sos usor. natural, adaugând

niste ulei de masline si putina zeama de lamâie, Asezati tava pe masa, lasând

pe toata lumea sa se serveasca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise