Încingeti cuptorul la 200 gradeC Spalati bine calcanul. pe dinauntru si pe dinafars. apoi stergeti-l usor cu servetul de bucatarie. Zdrobiti semintele de fenicul si sarea Într-un mojar. Presarati pestele cu pulberea obtinuta, atit în exterior, cit si în interior. Puneti tulpinile de fenicul pe fundul unei tavi mari pentru cuptor (în care sa încapa pestele întreg) si asezati deasupra calcanul. Insirati feliile de lamaie peste toata suprafata pestelui si stropiti din abundenta cu ulei de masline. Coaceti În cuptorul Încins timp de 35-40 de minute sau pina când carnea începe sa se desprinda de pe coloana vertebrala a pestelui. Veti observa ca ies niste sucuri incredibil de laptoase, pc care le puteti transforma într-un sos usor. natural, adaugând niste ulei de masline si putina zeama de lamâie, Asezati tava pe masa, lasând pe toata lumea sa se serveasca.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii