Încingeti cuptorul la 200 gradeC Spalati bine calcanul. pe dinauntru si pe dinafars. apoi stergeti-l usor cu servetul de bucatarie. Zdrobiti semintele de fenicul si sarea Într-un mojar. Presarati pestele cu pulberea obtinuta, atit în exterior, cit si în interior. Puneti tulpinile de fenicul pe fundul unei tavi mari pentru cuptor (în care sa încapa pestele întreg) si asezati deasupra calcanul. Insirati feliile de lamaie peste toata suprafata pestelui si stropiti din abundenta cu ulei de masline. Coaceti În cuptorul Încins timp de 35-40 de minute sau pina când carnea începe sa se desprinda de pe coloana vertebrala a pestelui. Veti observa ca ies niste sucuri incredibil de laptoase, pc care le puteti transforma într-un sos usor. natural, adaugând niste ulei de masline si putina zeama de lamâie, Asezati tava pe masa, lasând pe toata lumea sa se serveasca.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii