autor:

Anca Rm

» » Paste si pizza

Canelloni cu ciuperci

Autor: Anca Rm (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Rm (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 martie 2014

Ingrediente
-1 pachet canelloni (400 gr), -500 gr ciupercute, -250 gr carne tocata amestec, -2 cepe mici, -1 morcov, -250 gr cascaval, -2 oua, -500 gr rosii decojite din conserva, -sare, -piper, -zeama de la o jumate de lamaie, - smantana pentru servit

Dificultate: Medie Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Curatam morcovul si ceapa si le dam pe razatoarea mica. 400 gr ciuperci le tocam cu robotul sau cu masina de carne si pe restul le lasam deoparte (o sa le punem deasupra).



Intr-un vas punem ciupercile tocate, carnea tocata, morcovul si ceapa razuite, sare, piper, rosiile decojite din conserva. Pe toate le framantam bine pana cand se amesteca uniform. Eu le-am framantat cu mana, dar se poate si cu o lingura. O sa obtineti un aluat mai moale. Pregatim o tava antiaderenta si pornim cuptorul la 180 grade.



Luam cate o bucata de canelloni si o umplem cu aluatul format mai sus. Asezam in tava culcat unul langa altul. Procedam la fel pana terminam toate bucatile de umplut.Daca va ramane aluat il punem deasupra. Deasupra punem ciupercile ramase intregi si stropim cu zeama de lamaie. Dam la cuptor cam 20 minute.



Dupa acest timp, scoatem tava din cuptor si presaram deasupra cascavalul razuit si dam din nou la cuptor pana cand se topeste cascavalul si prinde putina culoare. Eu am mai lasat putin cascaval razuit sa il presar peste in momentul servirii, dar este optional. Se servesc calde cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Canelloni cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Taietei Chinezesti

Taietei Chinezesti

S-a facut seara. Si cum nora pentru mama nu poate fi captivanta decat cu o portie de taietei chinezesti...uite

8 voturi    5 comentarii
20 min
Paste si pizza
Carnaciori cu penne si ciuperci

Carnaciori cu penne si ciuperci

Se taie carnatii felii, ceapa se taie jumatati de rondele, iar usturoiul se marunteste. Se pun toate

29 voturi    9 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Costel Lehutu , 09 martie 2014

    cunosc ,,,este foarte gustoasa

Dificultate

Medie

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • -1 pachet canelloni (400 gr)
  • -500 gr ciupercute
  • -250 gr carne tocata amestec
  • -2 cepe mici
  • -1 morcov
  • -250 gr cascaval
  • -2 oua
  • -500 gr rosii decojite din conserva
  • -sare
  • -piper
  • -zeama de la o jumate de lamaie
  • - smantana pentru servit

Raporteaza reteta

Retete
de Anca Rm
Flan de portocale

Flan de portocale

Se spala foarte bine portocalele cu o perie si apa calduta, una dintre ele se curata de coaja, iar

45 voturi    15 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Chocolate cake by Julia Child

Chocolate cake by Julia Child

Tapetam cu unt si faina o forma de tort cu diametrul de 20 de centimetri. Ciocolata o topim

2 voturi    2 comentarii
40 min
Torturi
Rulada din albusuri cu crema de branza si capsuni

Rulada din albusuri cu crema de branza si capsuni

Blat: Pregatim o tava mica (25x20 cm), o tapetam cu faina sau punem hartie de copt si pornim cuptorul

1 vot    0 comentarii
30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
parpandelle cu pui si rosii cherry