Canelloni cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Canelloni cu ciuperci

Ingrediente

  • -1 pachet canelloni (400 gr)
  • -500 gr ciupercute
  • -250 gr carne tocata amestec
  • -2 cepe mici
  • -1 morcov
  • -250 gr cascaval
  • -2 oua
  • -500 gr rosii decojite din conserva
  • -sare
  • -piper
  • -zeama de la o jumate de lamaie
  • - smantana pentru servit

Mod de preparare

Curatam morcovul si ceapa si le dam pe razatoarea mica. 400 gr ciuperci le tocam cu robotul sau cu masina de carne si pe restul le lasam deoparte (o sa le punem deasupra).

Intr-un vas punem ciupercile tocate, carnea tocata, morcovul si ceapa razuite, sare, piper, rosiile decojite din conserva. Pe toate le framantam bine pana cand se amesteca uniform. Eu le-am framantat cu mana, dar se poate si cu o lingura. O sa obtineti un aluat mai moale. Pregatim o tava antiaderenta si pornim cuptorul la 180 grade.

Luam cate o bucata de canelloni si o umplem cu aluatul format mai sus. Asezam in tava culcat unul langa altul. Procedam la fel pana terminam toate bucatile de umplut.Daca va ramane aluat il punem deasupra. Deasupra punem ciupercile ramase intregi si stropim cu zeama de lamaie. Dam la cuptor cam 20 minute.

Dupa acest timp, scoatem tava din cuptor si presaram deasupra cascavalul razuit si dam din nou la cuptor pana cand se topeste cascavalul si prinde putina culoare. Eu am mai lasat putin cascaval razuit sa il presar peste in momentul servirii, dar este optional. Se servesc calde cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise