autor:

Anca Rm

» » Paste si pizza

Canelloni cu ciuperci

Autor: Anca Rm (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Rm (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 martie 2014

Ingrediente
-1 pachet canelloni (400 gr), -500 gr ciupercute, -250 gr carne tocata amestec, -2 cepe mici, -1 morcov, -250 gr cascaval, -2 oua, -500 gr rosii decojite din conserva, -sare, -piper, -zeama de la o jumate de lamaie, - smantana pentru servit

Dificultate: Medie Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Curatam morcovul si ceapa si le dam pe razatoarea mica. 400 gr ciuperci le tocam cu robotul sau cu masina de carne si pe restul le lasam deoparte (o sa le punem deasupra).



Intr-un vas punem ciupercile tocate, carnea tocata, morcovul si ceapa razuite, sare, piper, rosiile decojite din conserva. Pe toate le framantam bine pana cand se amesteca uniform. Eu le-am framantat cu mana, dar se poate si cu o lingura. O sa obtineti un aluat mai moale. Pregatim o tava antiaderenta si pornim cuptorul la 180 grade.



Luam cate o bucata de canelloni si o umplem cu aluatul format mai sus. Asezam in tava culcat unul langa altul. Procedam la fel pana terminam toate bucatile de umplut.Daca va ramane aluat il punem deasupra. Deasupra punem ciupercile ramase intregi si stropim cu zeama de lamaie. Dam la cuptor cam 20 minute.



Dupa acest timp, scoatem tava din cuptor si presaram deasupra cascavalul razuit si dam din nou la cuptor pana cand se topeste cascavalul si prinde putina culoare. Eu am mai lasat putin cascaval razuit sa il presar peste in momentul servirii, dar este optional. Se servesc calde cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Canelloni cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Tortellini de casa umplute cu ficat de pui

Tortellini de casa umplute cu ficat de pui

Aluatul: Pentru aluat amestecam toate ingredientele si framantam aluatul 20 de minute pe masa de

2 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza
Lasagna cu legume

Lasagna cu legume

Se călesc legumele în ulei. Se adaugă sare, piper, ras-el-hanout, sos de soia şi plicul de pesto

20 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Costel Lehutu , 09 martie 2014

    cunosc ,,,este foarte gustoasa

Dificultate

Medie

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • -1 pachet canelloni (400 gr)
  • -500 gr ciupercute
  • -250 gr carne tocata amestec
  • -2 cepe mici
  • -1 morcov
  • -250 gr cascaval
  • -2 oua
  • -500 gr rosii decojite din conserva
  • -sare
  • -piper
  • -zeama de la o jumate de lamaie
  • - smantana pentru servit

Raporteaza reteta

Retete
de Anca Rm
Flan de portocale

Flan de portocale

Se spala foarte bine portocalele cu o perie si apa calduta, una dintre ele se curata de coaja, iar

47 voturi    16 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Chocolate cake by Julia Child

Chocolate cake by Julia Child

Tapetam cu unt si faina o forma de tort cu diametrul de 20 de centimetri. Ciocolata o topim

2 voturi    2 comentarii
40 min
Torturi
Rulada din albusuri cu crema de branza si capsuni

Rulada din albusuri cu crema de branza si capsuni

Blat: Pregatim o tava mica (25x20 cm), o tapetam cu faina sau punem hartie de copt si pornim cuptorul

1 vot    0 comentarii
30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Tagliatelle