autor:

Anca Rm

» » Paste si pizza

Canelloni cu ciuperci

Autor: Anca Rm (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Rm (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 martie 2014

Ingrediente
-1 pachet canelloni (400 gr), -500 gr ciupercute, -250 gr carne tocata amestec, -2 cepe mici, -1 morcov, -250 gr cascaval, -2 oua, -500 gr rosii decojite din conserva, -sare, -piper, -zeama de la o jumate de lamaie, - smantana pentru servit

Dificultate: Medie Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Curatam morcovul si ceapa si le dam pe razatoarea mica. 400 gr ciuperci le tocam cu robotul sau cu masina de carne si pe restul le lasam deoparte (o sa le punem deasupra).



Intr-un vas punem ciupercile tocate, carnea tocata, morcovul si ceapa razuite, sare, piper, rosiile decojite din conserva. Pe toate le framantam bine pana cand se amesteca uniform. Eu le-am framantat cu mana, dar se poate si cu o lingura. O sa obtineti un aluat mai moale. Pregatim o tava antiaderenta si pornim cuptorul la 180 grade.



Luam cate o bucata de canelloni si o umplem cu aluatul format mai sus. Asezam in tava culcat unul langa altul. Procedam la fel pana terminam toate bucatile de umplut.Daca va ramane aluat il punem deasupra. Deasupra punem ciupercile ramase intregi si stropim cu zeama de lamaie. Dam la cuptor cam 20 minute.



Dupa acest timp, scoatem tava din cuptor si presaram deasupra cascavalul razuit si dam din nou la cuptor pana cand se topeste cascavalul si prinde putina culoare. Eu am mai lasat putin cascaval razuit sa il presar peste in momentul servirii, dar este optional. Se servesc calde cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Canelloni cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Taietei cu ciuperci de padure

Taietei cu ciuperci de padure

Intr-o tigaie incinsa cu putin ulei prajim patrunjelul si usturoiul in prealabil tocat marunt. Dupa

8 voturi    2 comentarii
30 min
Paste si pizza
Lasagna bolognese

Lasagna bolognese

Intr-o tigaie cu pereti inalti, se pune uleiul, apoi adaugam morcovul dat pe razatoarea mica si

0 voturi    0 comentarii
2h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Costel Lehutu , 09 martie 2014

    cunosc ,,,este foarte gustoasa

Dificultate

Medie

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • -1 pachet canelloni (400 gr)
  • -500 gr ciupercute
  • -250 gr carne tocata amestec
  • -2 cepe mici
  • -1 morcov
  • -250 gr cascaval
  • -2 oua
  • -500 gr rosii decojite din conserva
  • -sare
  • -piper
  • -zeama de la o jumate de lamaie
  • - smantana pentru servit

Raporteaza reteta

Retete
de Anca Rm
Flan de portocale

Flan de portocale

Se spala foarte bine portocalele cu o perie si apa calduta, una dintre ele se curata de coaja, iar

45 voturi    15 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Chocolate cake by Julia Child

Chocolate cake by Julia Child

Tapetam cu unt si faina o forma de tort cu diametrul de 20 de centimetri. Ciocolata o topim

2 voturi    2 comentarii
40 min
Torturi
Rulada din albusuri cu crema de branza si capsuni

Rulada din albusuri cu crema de branza si capsuni

Blat: Pregatim o tava mica (25x20 cm), o tapetam cu faina sau punem hartie de copt si pornim cuptorul

1 vot    0 comentarii
30 min
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghetti con vongole