Curatam morcovul si ceapa si le dam pe razatoarea mica. 400 gr ciuperci le tocam cu robotul sau cu masina de carne si pe restul le lasam deoparte (o sa le punem deasupra).
Intr-un vas punem ciupercile tocate, carnea tocata, morcovul si ceapa razuite, sare, piper, rosiile decojite din conserva. Pe toate le framantam bine pana cand se amesteca uniform. Eu le-am framantat cu mana, dar se poate si cu o lingura. O sa obtineti un aluat mai moale. Pregatim o tava antiaderenta si pornim cuptorul la 180 grade.
Luam cate o bucata de canelloni si o umplem cu aluatul format mai sus. Asezam in tava culcat unul langa altul. Procedam la fel pana terminam toate bucatile de umplut.Daca va ramane aluat il punem deasupra. Deasupra punem ciupercile ramase intregi si stropim cu zeama de lamaie. Dam la cuptor cam 20 minute.
Dupa acest timp, scoatem tava din cuptor si presaram deasupra cascavalul razuit si dam din nou la cuptor pana cand se topeste cascavalul si prinde putina culoare. Eu am mai lasat putin cascaval razuit sa il presar peste in momentul servirii, dar este optional. Se servesc calde cu smantana.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii