autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Paste si pizza

Caneloni (paste) umplute

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2009

Ingrediente
6 tuburi caneloni, 250 g carne de porc, 250 g carne de vita, 2 cepe, 1 morcov, 2 linguri pasta de tomate, 200 ml ulei, 4 oua, 1 cana supa de carne, 3 linguri smantana, 50 g cascaval, sare,, condimente

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Fierbi pe jumatate tuburile de caneloni.
Pregatesti umplutura: Carnea tocata o incorporezi cu ceapa si morcovul calite si pasta de tomate. Condimentezi.Adaugi doua oua, omogenizezi si umplii canelonii pe care-i asezi int-un vas de yena uns cu ulei sau unt. Adaugi supa si dai la cuptor. Cand a scazut supa, adaugi sosul: 2 oua, smantana, sare, piper, cascavalul ras si mai dai la cuptor pentru 5 minute.Se servesc felii calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Caneloni (paste) umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu nuca

Paste cu nuca

Punem apa si o lingura de ulei la incalzit si, cand incepe sa clocoteasca, punem pastele si amestecam

2 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu două feluri de peşte, usturoi şi pătrunjel

Paste cu două feluri de peşte, usturoi şi pătrunjel

1. Pastele se fierb al dente, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Când pastele sunt gata, le treci

12 voturi    2 comentarii
35 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 6 tuburi caneloni
  • 250 g carne de porc
  • 250 g carne de vita
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 200 ml ulei
  • 4 oua
  • 1 cana supa de carne
  • 3 linguri smantana
  • 50 g cascaval
  • sare,
  • condimente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci cu macaroane