autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Paste si pizza

Caneloni (paste) umplute

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2009

Ingrediente
6 tuburi caneloni, 250 g carne de porc, 250 g carne de vita, 2 cepe, 1 morcov, 2 linguri pasta de tomate, 200 ml ulei, 4 oua, 1 cana supa de carne, 3 linguri smantana, 50 g cascaval, sare,, condimente

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Fierbi pe jumatate tuburile de caneloni.
Pregatesti umplutura: Carnea tocata o incorporezi cu ceapa si morcovul calite si pasta de tomate. Condimentezi.Adaugi doua oua, omogenizezi si umplii canelonii pe care-i asezi int-un vas de yena uns cu ulei sau unt. Adaugi supa si dai la cuptor. Cand a scazut supa, adaugi sosul: 2 oua, smantana, sare, piper, cascavalul ras si mai dai la cuptor pentru 5 minute.Se servesc felii calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Caneloni (paste) umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza Quatro Stagione

Pizza Quatro Stagione

1. Aşezaţi blaturile pe o tavă. Apoi ungeţi cu sosul de roşii. Adăugaţi salamul, şunca, ciuperciile,

14 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza
Paste cu carne tocata

Paste cu carne tocata

Dupa ce spaghetele s-au fiert in apa cu ulei, le-am scurs, le-am dat prin apa rece si am adaugat

7 voturi    0 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 6 tuburi caneloni
  • 250 g carne de porc
  • 250 g carne de vita
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 200 ml ulei
  • 4 oua
  • 1 cana supa de carne
  • 3 linguri smantana
  • 50 g cascaval
  • sare,
  • condimente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

66 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc

Se pune apa intr-o cratita cu capac. Adaugam un praf de sare. Aducem apa de fierbere, punem spaghetele in apa si fierbem. Intre timp

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu scoici