autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Paste si pizza

Caneloni (paste) umplute

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2009

Ingrediente
6 tuburi caneloni, 250 g carne de porc, 250 g carne de vita, 2 cepe, 1 morcov, 2 linguri pasta de tomate, 200 ml ulei, 4 oua, 1 cana supa de carne, 3 linguri smantana, 50 g cascaval, sare,, condimente

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Fierbi pe jumatate tuburile de caneloni.
Pregatesti umplutura: Carnea tocata o incorporezi cu ceapa si morcovul calite si pasta de tomate. Condimentezi.Adaugi doua oua, omogenizezi si umplii canelonii pe care-i asezi int-un vas de yena uns cu ulei sau unt. Adaugi supa si dai la cuptor. Cand a scazut supa, adaugi sosul: 2 oua, smantana, sare, piper, cascavalul ras si mai dai la cuptor pentru 5 minute.Se servesc felii calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Caneloni (paste) umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
clatite la felul intai

clatite la felul intai

Sbateti impreuna laptele cu ouale adaugati sarea ,faina si untul topit pana devine o compozitie omogena

15 voturi    12 comentarii
2h 30 min
Paste si pizza
Lasagne

Lasagne

Se pune carnea la calit. Sos bolognese: Se curata legumele, se taie marunt si se pun la calit,

6 voturi    3 comentarii
2h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 6 tuburi caneloni
  • 250 g carne de porc
  • 250 g carne de vita
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 200 ml ulei
  • 4 oua
  • 1 cana supa de carne
  • 3 linguri smantana
  • 50 g cascaval
  • sare,
  • condimente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

67 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghete cu carne