autor:

» » Supe de legume

Cappuccino de hribi cu ghimbir

Autor: hermiona mirescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: hermiona mirescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iulie 2008

Ingrediente
40 g de hribi deshidratati, 2 cubulete de supa concentrata de pasare, 1 bucata de ghimbir proaspat(2cm), 1/2 lingurita de praf de ghimbir, 100 ml smantana groasa, 100 ml frisca lichida, foarte rece, sare, piper alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

In ajun, puneti 600 ml de apa la fiert, asezati hribii(manatarci) intr-un vas si acoperiti-l cu apa clocotita. Lasati-i toata noaptea, pentru a se rehidrata.
Scurgeti hribii, cojiti ghimbirul si dati-l pe razatoare. Pregatiti supa:puneti la fiert intr-o cratita 750 ml de apa, aruncati inauntru cubuletele de supa faramitate si amestecati pana cand se dizolva. Adaugati hribii si ghimbirul, lasati la fiert timp de 25 min, la foc mic.
Adaugati smantana groasa, sarati,piperati,apoi amestecati preparatul cu telul. Turnati intr-un vas frisca lichida si bateti-o pana cand se face spuma. Adaugati si un varf de cutit de sare. Impartiti consommeul in 4 boluri sau castronase, asezati deasupra o lingura de frisca batuta si presarati un varf de cutit de praf de ghimbir. Serviti imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cappuccino de hribi cu ghimbir" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de conopida

Supa de conopida

Conopida o desfacem in buchetele mici, o spalam din mai multe ape si o lasam intr-o strecuratoare,

10 voturi    5 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa crema de legume

Supa crema de legume

Toate legumele se pun la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand s-au fiert se scot din apa cu ajutorul

1 vot    1 comentariu
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 40 g de hribi deshidratati
  • 2 cubulete de supa concentrata de pasare
  • 1 bucata de ghimbir proaspat(2cm)
  • 1/2 lingurita de praf de ghimbir
  • 100 ml smantana groasa
  • 100 ml frisca lichida
  • foarte rece
  • sare
  • piper alb

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de galbiori, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express Supa crema de galbiori, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Ciupercile se spala, se curata de impuritati si se lasa la scurs. Ceapa si usturoiul se taie marunt, iar cartoful se curata si se toaca

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa simpla cu ciuperci, cartofi si ton Supa simpla cu ciuperci, cartofi si ton

Toacă ceapa mărunt. Spală ciupercile și taie-le mărunt. Într-o cratiță non-aderentă, încălzește o lingură plină

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de ciuperci si morcov