Caprese

Caprese

Ingrediente

  • o punga cu mici bile de mozzarella (erau 20, parca)
  • 20 de rosii cherry
  • frunze de busuioc
  • sare, piper, oregano (optional)
  • o portocala (sau gref - pentru o suprafata mai mare)
  • sabii pentru aperitive

Mod de preparare

Taiem un capat al portocalei, astfel incat sa aiba o suprafata plana, pe care sa stea. O invelim in folie de aluminiu si o asezam pe o farfurie.

Pe fiecare sabiuta (sau scobitoare) infigem cate o bila de mozzarella, o frunza de busuioc si o rosie. Frunzele de la busuiocul nostru erau mult prea mari, asa ca le-am rupt in 2-3 bucati mai mici. Infigem sabia in portocala si repetam procedura pana se umple portocala. Optional, puteti presara putina sare, piper sau oregano peste salata.

Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Bucataria Furnicutilor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise