Taiem un capat al portocalei, astfel incat sa aiba o suprafata plana, pe care sa stea. O invelim in folie de aluminiu si o asezam pe o farfurie.
Pe fiecare sabiuta (sau scobitoare) infigem cate o bila de mozzarella, o frunza de busuioc si o rosie. Frunzele de la busuiocul nostru erau mult prea mari, asa ca le-am rupt in 2-3 bucati mai mici. Infigem sabia in portocala si repetam procedura pana se umple portocala. Optional, puteti presara putina sare, piper sau oregano peste salata.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Bucataria Furnicutilor.
Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.
Pudra de rosiiPlacinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...
Placinta frageda cu dovleac si nucaPentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta
Comentarii