Taiem un capat al portocalei, astfel incat sa aiba o suprafata plana, pe care sa stea. O invelim in folie de aluminiu si o asezam pe o farfurie.
Pe fiecare sabiuta (sau scobitoare) infigem cate o bila de mozzarella, o frunza de busuioc si o rosie. Frunzele de la busuiocul nostru erau mult prea mari, asa ca le-am rupt in 2-3 bucati mai mici. Infigem sabia in portocala si repetam procedura pana se umple portocala. Optional, puteti presara putina sare, piper sau oregano peste salata.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Bucataria Furnicutilor.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii