Capsuni cu portocale

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 pahar cu apa
  • 1/4 pahar de zahar
  • 2 cani de capsuni
  • zeama de la o portocala
  • 1 lingurita coaja de portocala rasa

Mod de preparare

Intr-o tigaie mica, incalzim , cu gentilete , apa cu sucul de portocale, presuram zaharul, mestecam cu o lingura si incalzim pana ce acesta se dizolva. ( 3-4 minute ), Adaugam acest amestec peste un piure obtinut cu ajutorul blenderului, din capsuni si coaja de portocale rasa si mixam pana se incorporeaza. Turnam aceasta mixtura intr-o tava unsa, si coacem la cuptor 30 de minute. Lasam apoi la racit si refrigeram 1 ora si jumatate, avand grija sa invartim cu o lingura din 25 in 25 de minute, pentru o omogenizare sporita. POFTA BUNA COPII !!!!! O CUGETARE , pentru cineva de pe site, stie, sigur, persoana in cauza, ca ei ii este adresata !! - CEL CARUIA II PLACE LINGUSIREA ESTE VREDNIC DE LINGUSITOR . ( He that loves to be flattered, is worth of flatterer ) - W. SHAKESPEARE

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise