Intr-o tigaie mica, incalzim , cu gentilete , apa cu sucul de portocale, presuram zaharul, mestecam cu o lingura si incalzim pana ce acesta se dizolva. ( 3-4 minute ), Adaugam acest amestec peste un piure obtinut cu ajutorul blenderului, din capsuni si coaja de portocale rasa si mixam pana se incorporeaza. Turnam aceasta mixtura intr-o tava unsa, si coacem la cuptor 30 de minute. Lasam apoi la racit si refrigeram 1 ora si jumatate, avand grija sa invartim cu o lingura din 25 in 25 de minute, pentru o omogenizare sporita. POFTA BUNA COPII !!!!! O CUGETARE , pentru cineva de pe site, stie, sigur, persoana in cauza, ca ei ii este adresata !! - CEL CARUIA II PLACE LINGUSIREA ESTE VREDNIC DE LINGUSITOR . ( He that loves to be flattered, is worth of flatterer ) - W. SHAKESPEARE

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii