Luati o cratita, cu capac, si puneti-o pe foc. Turnati in ea cam 7 linguri ulei de masline, apoi adaugati usturoiul, tulpinele de patrunjel si coaja de lamaie. Caliti-le incet timp de 1-2 minute, fara sa se rumeneasca usturoiul, apoi adugati caractita intreaga in uleiul parfumat. Scuturati oala, puneti-i capacul si micsorati flacara astfel incit caracatita sa fiarba in suc propriu, in clocote mici. In urmatoarele 15-20 min va deveni incredibil de frageda si va lasa mult lichid aromat. Verificati cu o furculita daca e gata: daca aseasta patrunde in carne, n-aveti treaba. Daca nu, mai lasati-o sa fiarba putin. asta e reteta de baza -caracatita frageda.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii