Carnea se taie cubulete mai mari si se prajeste in ulei de masline,dupa care se scote afara din tigaie.In acelasi ulei de masline se rumeneste ceapa taiata marunt,morcovul si patrunjelul taiat cubulete,ardeiul rosu taiat fasii si porumbul.Mazarea se pune mai tarziu la prajit impreuna cu maslinele.Dupa ce legumele s-au facut,se adauga carnea prajita anterior,se pun 2-3 foi de dafin,putina vegeta,sare,piper si sucul de rosii.Se lasa la fiert circa 15 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii