autor:

Lili

» » Mancaruri cu carne

Carne de pasare cu paste fainoase facute in casa

Autor: Lili (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lili (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 martie 2011

Ingrediente
paste fainoase:, 1 ou, apa, cat intra in jumatate de coaja de ou, de trei ori, 250 gr faina, aproximativ, sare, , carne de pasare cu sos:, pieptul de pui si copanele, 2 cepe potrivite, o cutie rosii in bulion, sare, piper, oregano, 2 catei usturoi

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Pastele fainoase:
Eu am dublat reteta pentru 4 persoane.
Se cerne faina, se adauga oul si cele trei jumatati de coaja de ou pline cu apa, sare. Se framanta un aluat care se intinde in foaie subtire, se da forma dorita, eu am ales sa fac fundite, dreptunghiuri mici la mijloc stranse cu degetele, formand fundita. Se lasa la uscat pe planseta, apoi se fierb 10 minute in apa clocotita cu sare.
Carnea cu sos:
Se dezoseaza carnea, se toaca, eu am folosit satarul, dar se poate toca si la masina.
Calim doua cepe tocate marunt, usturoiul taiat marunt. Separat calim carnea pana cand sucul propriu s-a evaporat, amestecam apoi cu ceapa, condimentele, si la final rosiile taiate marunt, impreuna cu sucul sau bulionul din conserva. Eu am folosit o tigaie teflonata pentru a nu adauga ulei la calirea carnii. Pentru ceapa am folosit doua linguri de ulei si 50 ml apa. Se amesteca pastele trecute prin jet de apa rece cu carnea cu sos. Eu spun ca e simplu si gustos, sper sa nu gresesc!
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de pasare cu paste fainoase facute in casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de porc cu legume la cuptor

Piept de porc cu legume la cuptor

Se pregatesc legumele astfel:se curata ceapa si se taie pestisori mai mari,se curata dovlecelul si

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Dovlecei umpluti-reteta tipica de la noi din Augsburg

Dovlecei umpluti-reteta tipica de la noi din Augsburg

Dovleceii se taie in doua dealungul, se curata de seminte cu o lingurita, o jumatate si umple cu

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 22 martie 2011

    Foarte buna si practica reteta ta. Mi-a placut cum ai procedat si cred ca in viitor o voi testa. Felicitari!*****

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • paste fainoase:
  • 1 ou
  • apa
  • cat intra in jumatate de coaja de ou
  • de trei ori
  • 250 gr faina
  • aproximativ
  • sare
  • carne de pasare cu sos:
  • pieptul de pui si copanele
  • 2 cepe potrivite
  • o cutie rosii in bulion
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 2 catei usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de Lili
Chec marmorat

Chec marmorat

Cele doua oua se freaca cu zaharul tos, pana te plictisesti si inca odata pe atat! Apoi se incorporeaza

8 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Prajituri
Prajitura  Alexia

Prajitura Alexia

Blat: Primul lucru pe care il facem este sa tapetam doua tavi de chec unse cu ulei. De preferat

34 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Placinta mere(rapida)

Placinta mere(rapida)

Se spala si se taie merele cubulete, se pun impreuna cu zaharul intr-o cratita sa se inmoaie, pe

13 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
mihai

mihai (Chef de cuisine)

Foarte buna si practica reteta ta. Mi-a placut cum ai procedat si cred ca in viitor o voi testa. Felicitari!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Musaca de cartofi