autor:

mariana

» » Fripturi

Carne de pasare sau porc la tigaie cu bulion

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 februarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 februarie 2007

Ingrediente
5-6 feliii de carne, 1 catel usturoi, 1/2 bulion de rosii, sare, zahar, piper, foaie dafin

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

9 voturi

Mod de preparare

- se bate cu ciocanul de snitele carnea pe ambele parti, se asezoneaza cu condimente, se prajeste 2-3 min pe fiecare parte, se adauga usturoiul zdrobit,se mesteca putin, iar apoi se pune bulionul.Dupa gust, cine doreste pune zahar, piper, sare si o foaie de dafin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de pasare sau porc la tigaie cu bulion" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpa de curcan in sos de unt si rosmarin

Pulpa de curcan in sos de unt si rosmarin

Transam pulpa de curcan in fileuri subtiri .Condimentam cu sare si piper macinat. Intr-o tigaie

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Pulpe de curcan la cuptor cu arpagic

Pulpe de curcan la cuptor cu arpagic

Carnea de curcan se spala si se pune la fiert in apa rece cu putina sare.Dupa ce se ia spuma se adauga

8 voturi    6 comentarii
2h 40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

9 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
ciolan cu fasole

ciolan cu fasole

- fasolea boabe se pune la inmuiat in apa cu o seara inainte de a se pregati mincarea - a doua zi

17 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
tiramisu

tiramisu

Se freaca 2 galbenusuri cu 250 gr zahar tos pana se face o crema groasa si mai deschisa la culoare,

3 voturi    2 comentarii
20 min
Torturi
Vinete umplute la cuptor

Vinete umplute la cuptor

Vinetele se spala si se taie pe lung pe jumatate.Se scoate miezul din ele, dar nu pana la coaja,

2 voturi    2 comentarii
60h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui indian Tandoori