Feliutele da carne se bat ca pentru snitele. Se condimenteaza si se pun la prajit pe rand in tigaie, cate 2 minute pe fiecare parte. Cand terminam si ultimele feliute de prajit, le adaugam si pe celelalte si usturoiul tocat marunt. Se prajesc un pic impreuna cu usturoiul, apoi se adauga rosiile cu tot cu sosul din cutie. Se lasa sa fiarba, cand carnea si rosiile sunt bine fierte se adauga zaharul, foaia de dafin, sare si piper dupa gust. Pofta buna!!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii