autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Carne la cuptor

Autor: Angelica Stanciu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 29 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Angelica Stanciu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 29 noiembrie 2006

Ingrediente
-40 ml ulei de masline, -felii de carne macra, -2-3 catei de usturoi, -un pahar de vin alb, -sare, -piper, -cimbru, -staniol

Dificultate: Medie Timp: 1h

45 voturi

Mod de preparare

Intr-o tava mai inalta, se pune ulei de masline, feliile de carne condimentate bine si se aseaza in tava una peste o jumatate din cealalta felie. Se acopera tava cu staniol, se baga la cuptorul deja incins si se lasa o ora la foc mic. Dupa o ora, se scoate de la cuptor, se da la o parte staniolul, se pune usturoiul taiat marunt, vin si se baga din nou la cuptor fara staniol, 20min, ca sa scada si sa se rumenesca putin. Carnea va fi foarte frageda si gustoasa. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Anghinare cu carne tocata in sos de rosii la cuptor, cu garnitura de orez

Anghinare cu carne tocata in sos de rosii la cuptor, cu garnitura de orez

Cand facem anghinare umpluta la cuptor, putem lasa 2-3 cm de tulpina, insa curatata foarte bine de

1 vot    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete cu carne tocata si legume la cuptor

Spaghete cu carne tocata si legume la cuptor

Se fierb spaghetele in apa cu sare si o lingura de ulei, ca sa nu se lipeasca intre ele. Se scurg

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

45 voturi

Ingrediente

  • -40 ml ulei de masline
  • -felii de carne macra
  • -2-3 catei de usturoi
  • -un pahar de vin alb
  • -sare
  • -piper
  • -cimbru
  • -staniol

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Creier de porc cu ceapa Creier de porc cu ceapa

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Vinete umplute la cuptor