autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Carnita de porc cu ciuperci

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Ingrediente
300 gr carne porc, 100 gr ciuperci, 150 gr smantana, 100 ml ulei, 300 ml vin, coriandru, piper, cimbru, sare

Dificultate: Medie Timp: 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Carnea de porc condimentata cu piper negru, sare, cimbru, coriandru, se taie cuburi si se pune in cratita cu ulei. Se prajeste in sucul propriu pe ambele parti si dupa aceea adaugam vinul. Carnea fierbe in vin pana acesta se evapora. Atunci adaugam ciupercile taiate cuburi. Cand s-au prajit ciupercile adaugam smantana si lasam sa fiarba 2 minute. Se poate servi cu garnitura de cartofi natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnita de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

1. Lasati fasolea sa se inmoiae peste noapte in apa calduta. O sa isi dubleze volumul. Astfel fasolea

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne
Curcan la tava,cu ciuperci umplute

Curcan la tava,cu ciuperci umplute

Spalam si curatam medalioanele de curcan,le punem intr-o tava yena,asezonam cu boia de ardei dulce

9 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 iulie 2012

    Si mie imi place foarte mult dar prefer carnea de vitel sau pui,deh, colesterolul.....

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

    E buna sigur!

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

    Cred ca e tare buna! Imi place reteta.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

      Gustoasa mancare...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

      Cred ca este gustoasa mancarea.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 08 iunie 2009

      Carne eu o tai felii si o bat ca si snitelul... Dar am sa incerc si asa cubulete cum ai spus tu . Buna idee...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 iunie 2009

      Delicios.Sie eu prepar adeseori...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 iunie 2009

      Arata minunat.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

50 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

16 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Si mie imi place foarte mult dar prefer carnea de vitel sau pui,deh, colesterolul.....

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Copanele de pasare in sos de chili