Mixam uleiul, ouale intregi, zaharul si zaharul cu scortisoara pana cand totul devine cremos. Adaugam faina amestecata cu praful de copt, si mixam la viteza mica pana cand se omogenizeaza. Adaugam morcovii dati pe razatoarea mica si scursi de apa, si apoi fructele uscate.
Omogenizam bine si turnam compozitia intr-o tava cu fundul detasabil de 28 cm. Dam totul la cuptor pana cand blatul devine auriu. Testati in permanenta cu scobitoare. La mine a durat cam 50 minute. Pentru crema: se face prin amestecarea si omogenizarea tuturor ingredientelor componente. O tinem la rece pana cand o vom utiliza.
In acelasi fel procedam si cu glazura de branza.
Cand blatul s-a copt, il scoatem pe un gratar si il lasam sa se raceasca, pentru a putea sa il tai. Am dat deci, blatul pe doua. Am unt cu crema de branza in interior, si am acoperit cu un strat de frosting de unt.
Cu mana pe inima pot sa spun ca este unul dintre cele mai bune carrot cake-uri pe care le-am facut in ultima vreme. Dulce, usor umed si plin de crema de branza dulce. La final am decorat cu cativa fulgi de ciocolata neagra. Deci, daca aveti aniversari, divorturi si parastase, trebuie neaparat sa incercati acest tort de morcovi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii