Rulouri: Se taie carnea ca pentru snitele, se bate si se unge cu unt. Separat se taie marunt ceapa, ciupercile, ardeiul, se calesc foarte putin, se amesteca cu marar. Bucatile de carne se umplu fiecare cu amestecul de legume, se ruleaza, se fixeaza cu scobitori pentru a nu se desface, se rumenesc putin in ulei incins apoi se pun intr-un vas de yena cu o cescuta de vin, ulei si condimente. Se dau la cuptor aproximativ 20 min. Cand sunt gata se scot scobitorile.
Cartofi: Se fierb cartofii in coaja. Dupa ce s-au fiert, se curate de coaja, se taie rondele groase de 1 centimetru, se condimenteaza cu sare si boia si se prajesc in ulei.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii