autor:

mariana

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi copti

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 decembrie 2008

Ingrediente
- cartofi 5-6, - sare, - zeama de varza acra( adica moare), - putin unt

Dificultate: Medie Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Se pun cartofii in cuptor si se lasa la copt 30-40 minute. Se scot fierbinti, se rup in doua si se pune putin unt si sare. Se servesc cu moare cum se zice in Ardeal sau zeama de varza murata. Langa, nu ar strica un carnat prajit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi copti cu fenicul

Cartofi copti cu fenicul

Spălaţi cartofii în coajă, presăraţi sare peste ei şi îi puneţi la cuptor într-un

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de post
Cartofi copti umpluti cu branza

Cartofi copti umpluti cu branza

Spalam cartofii bine,apoi ii asezam in tava si ii bagam la cuptor la 180gC la copt . Dupa ce sunt

5 voturi    8 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • - cartofi 5-6
  • - sare
  • - zeama de varza acra( adica moare)
  • - putin unt

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
ciolan cu fasole

ciolan cu fasole

- fasolea boabe se pune la inmuiat in apa cu o seara inainte de a se pregati mincarea - a doua zi

17 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tiramisu

Tiramisu

Se freaca 2 galbenusuri cu 250 gr zahar tos pana se face o crema groasa si mai deschisa la culoare,

3 voturi    2 comentarii
20 min
Torturi
Vinete umplute la cuptor

Vinete umplute la cuptor

Vinetele se spala si se taie pe lung pe jumatate.Se scoate miezul din ele, dar nu pana la coaja,

2 voturi    2 comentarii
60h
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mancarica cu legume