autor:

catalina

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi cu branza si smantana la cuptor

Autor: catalina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 20 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: catalina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 20 septembrie 2010

Ingrediente
Avem nevoie de:, -5-6 cartofi mari, -400 grame branza(vaca,oaie,capra,cascaval), -400grame smantana groasa, -1/2 pahar lapte dulce, -patrunjel pentru decorare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Cartofi se pun la fiert in coaja si cand sunt aproape gata se dau la o parte.Cand s-au racit putin se curata si se taie rondele subtiri .Se aseaza toti cartofi in tava ,se pune pe deasupra smantana (sa acopere toata suprafata),se pune apoi laptele si se presara branza.Se da la cuptor pentru 30 de minute la 180 de grade .Cand se scoate se decoreaza cu patrunjel.Pofta buna!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu branza si smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rosii umplute cu ciuperci si orez

Rosii umplute cu ciuperci si orez

Puneti la calit o ceapa, ciuperci, orezul, ardei, miezul de rosii, delikat si calitile bine. Daca

9 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dimineata Regala

Dimineata Regala

Ceapa se curata, se taie solzi si se pune la calit in putin ulei de masline, apoi se rasfira in tava.

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2010

    Si mie imi plac cartofii la cuptor cu branza si smantana, n-am pus niciodata si lapte, pun in schimb unt.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

4 voturi

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -5-6 cartofi mari
  • -400 grame branza(vaca,oaie,capra,cascaval)
  • -400grame smantana groasa
  • -1/2 pahar lapte dulce
  • -patrunjel pentru decorare

Raporteaza reteta

Retete
de catalina
salata de boeuf

salata de boeuf

Se curata de coaja cartofi si morcovi si se pun la fiert impreuna cu ouale si pieptul de pui.Cand

5 voturi    2 comentarii
2h
Salate de legume
Sos de rosii cu piept de pui

Sos de rosii cu piept de pui

Se taie pieptul de pui patratele mici, se da cu sare si piper (dupa gust) si apoi se pune la prajit

3 voturi    0 comentarii
40 min
Sosuri
supa de galusti

supa de galusti

Se pun maruntaiele intr-o oala la fiert si cand sau fiert pe jumatate se scoate intr-o farfurie si

1 vot    0 comentarii
1h 40 min
Supe de carne
mariana scarlat

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Si mie imi plac cartofii la cuptor cu branza si smantana, n-am pus niciodata si lapte, pun in schimb unt.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Parmigiana de vinete