Se fierb cartofii in coaja. Intre timp, se taie carnea cubulete,ceapa ardeiul si morcovul se curata si se taie cubulete si se calesc in ulei. Cand s-a rumenit ceapa, se adauga bulionul si carnea taiata cubulete si condimentul de carne de vita. Se lasa sa se patrunda bine carnea amestecand din cand in cand sa nu se prinda. Daca e nevoie, se adauga putina apa. Cartofii fierti se curata de coaja si se taie rondele. Se pune putin ulei intr-o tava si se asaza un rand de cartofi, apoi se pune carnea calita, apoi inca un rand de cartofi. Se bat ouale bine si se toarna peste cartofi. Cascavalul se rade si se presara deasupra impreuna cu patrunjelul si, daca va place, putin ketchup. Se da la cuptor pana se rumeneste cascavalul. Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii