autor:

Ildiko Maria Molnos

» » Mancaruri cu carne

Cartofi cu carne tocata

Autor: Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2008

Ingrediente
250-300 grame carne tocata, 1 ceapa rosie, 1-2 morcovi, 100-150 grame ciuperci, 6-8 cartofi, sare, piper, ulei, pasta de rosii, busuioc, lapte, margarina

Dificultate: Medie Timp: 50 min

12 voturi

Mod de preparare

Inabusim ceapa taiata marunt in putin ulei, adaugam apoi carnea si fierbem impreuna. Punem si ciupercile taiate marunt sau felii subtiri, condimentam cu sare, piper, o lingurita pasta de rosii. Cand e aproape gata presaram si busuioc. Intre timp fierbem si morcovii.
Din cartofi facem piure cu putin lapte si margarina.

Intr-un vas termorezistent asezam morcovii taiati felii, deasupra carnea , apoi acoperim cu piureul. Punem in cuptor 10 minute, apoi taiem cuburi si servim.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi umpluti cu piure de spanac si carne tocata

Cartofi umpluti cu piure de spanac si carne tocata

Se spala bine cartofii cu tot cu coaja, apoi se pun la fiert, acoperiti de apa, cu un praf de sare.

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi umpluti cu carne tocata, in sos de rosii

Cartofi umpluti cu carne tocata, in sos de rosii

Spălăm bine cartofii și îi punem la fiert în apă clocotită cu sare și o linguriță

4 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Ildiko Maria Molnos

    Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine) , 11 iunie 2008

    Puteti folosi in loc de busuioc proaspat sau uscat si cubulet de la knorr.

Dificultate

Medie

Timp

50 min

12 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Ildiko Maria Molnos
Supa de ceapa cu cascaval

Supa de ceapa cu cascaval

Se curata ceapa, se taie rondele si se rumeneste cu untul sau margarina intr-un vas termorezistent

10 voturi    8 comentarii
25 min
Supe de legume
Medalioane mexicane

Medalioane mexicane

Se taie carnea in felii de jumatatea palmei, se prajesc feliile pe ambele parti in ulei. In uleiul

13 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Negresa clasica

Negresa clasica

Se freaca bine galbenusurile cu cele 100 grame unt si 250 grame zahar. Se adauga cacaua cernuta,praful

275 voturi    43 comentarii
1h
Prajituri
Ildiko Maria Molnos

Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)

Puteti folosi in loc de busuioc proaspat sau uscat si cubulet de la knorr.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui