autor:

Guedri Adelina

» » Mancaruri cu carne

Cartofi cu chiftele la cuptor

Autor: Guedri Adelina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 23 septembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Guedri Adelina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Turcia


Reteta postata pe: 23 septembrie 2012

Ingrediente
500g cartofi, 300g carne tocata de vita, 1 albus de ou, 1 morcov, 1 ardei rosu, 1 ardei galben, 1 ceapa, ulei, rozmarin, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Taiem cartofii semiluna si ii fierbem timp de 15 min. Dupa ce au fiert ii condimentam cu rozmarin, sare si piper. Condimentam carnea cu sare/piper adaugam albusul, amestecam si formam chiftelute. In ulei incins le prajim doar cat sa se stranga. Intre timp calim putin legumele in ulei. Asezam cartofii intr-o tava, adaugam chiftelutele si peste legumele. Le introducem pentru o ora la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu chiftele la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cordon bleu in crusta de seminte, la cuptor

Cordon bleu in crusta de seminte, la cuptor

Spalam pieptul de pui, il scurgem bine de apa si il taiem pe lungime, in 3-4 felii potrivite. Acoperim

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi piure (specific arabesc)

Musaca de cartofi piure (specific arabesc)

Cartofii se fierb in coaja, apoi se curata si se zdrobesc, se amesteca, apoi, cu cca. 2 linguri ulei

4 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500g cartofi
  • 300g carne tocata de vita
  • 1 albus de ou
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa
  • ulei
  • rozmarin
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Guedri Adelina
Soleanca

Soleanca

Taiem mezelurile fasii si le punem la fiert. Intre timp taiem legumele si le punem la calit in 2

22 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
File de merluciu pane cu legume

File de merluciu pane cu legume

Condimentam pestele cu sare si piper, punem legumele la fiert. Amestecam oul cu faina, adaugam pestele

5 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu peste
Ciorba de fasole cu afumatura

Ciorba de fasole cu afumatura

Se alege fasolea si se pune de seara in apa calda. A doua zi se pune la fiert in apa rece. Cand da

2 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tocanita poloneza
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania