autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

CARTOFI CU CIRNATI BAVAREZI

Autor: Maria Buhler (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Buhler (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 06 ianuarie 2007

Ingrediente
1 kg cartofi fierti, 1 bucata de cirnat, 1 ceapa(mare sau mica, dupa preferinta), 2 catei se usturoi, praf de paprica, vegeta, sare, grasime de gatit, ,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie sau cratita mare se prajeste ceapa taiata marunt si cirnatul taiat bucati. Cind sint numai pe jumatate prajite, se adauga cartofii fierti si taiati in felii groase de 3-4 mm. Se prajesc impreuna la foc mare (dar nu sa se arda). Se intorc cu grija pe cealalta parte ca sa se prajeasca. Se pune vegeta si paprica praf, apoi sarea si usturoiul taiat felii mici.
Dupa preferinta se pot turna si 2-3 oua batute la sfirsit, peste aceasta mincare de cartofi, sau in loc de cirnati se poate face cu, crenvursti , jumeri sau slanina.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "CARTOFI CU CIRNATI BAVAREZI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza Calita

Varza Calita

Daca varza este prea sarata se tine in apa o ora. Apoi se taie fidea sau cum doriti. Ceapa taiata

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Legume de vara la cuptor

Legume de vara la cuptor

O reteta delicioasa si foarte usoara.Cantitatile si legumele sunt la alegerea fiecaruia. Tocam

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

16 voturi

Ingrediente

  • 1 kg cartofi fierti
  • 1 bucata de cirnat
  • 1 ceapa(mare sau mica
  • dupa preferinta)
  • 2 catei se usturoi
  • praf de paprica
  • vegeta
  • sare
  • grasime de gatit

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Gratin de cartofi cu pui