autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

CARTOFI CU CIRNATI BAVAREZI

Autor: Maria Buhler (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Buhler (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 06 ianuarie 2007

Ingrediente
1 kg cartofi fierti, 1 bucata de cirnat, 1 ceapa(mare sau mica, dupa preferinta), 2 catei se usturoi, praf de paprica, vegeta, sare, grasime de gatit, ,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie sau cratita mare se prajeste ceapa taiata marunt si cirnatul taiat bucati. Cind sint numai pe jumatate prajite, se adauga cartofii fierti si taiati in felii groase de 3-4 mm. Se prajesc impreuna la foc mare (dar nu sa se arda). Se intorc cu grija pe cealalta parte ca sa se prajeasca. Se pune vegeta si paprica praf, apoi sarea si usturoiul taiat felii mici.
Dupa preferinta se pot turna si 2-3 oua batute la sfirsit, peste aceasta mincare de cartofi, sau in loc de cirnati se poate face cu, crenvursti , jumeri sau slanina.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "CARTOFI CU CIRNATI BAVAREZI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Parjoale cu fasole verde

Parjoale cu fasole verde

Se toaca carnea inca o data impreuma cu ceapa verde ( se poate adauga un cartof crud sau o felie

7 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de pui cu legume

Piept de pui cu legume

Pieptul de pui se spala,se taie fasii si se condimenteaza cu piper, un pic de cimbru, delikat, cateva

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

16 voturi

Ingrediente

  • 1 kg cartofi fierti
  • 1 bucata de cirnat
  • 1 ceapa(mare sau mica
  • dupa preferinta)
  • 2 catei se usturoi
  • praf de paprica
  • vegeta
  • sare
  • grasime de gatit

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de legume cu perisoare Ciorba de legume cu perisoare

Legumele le spalam si curatam bine. Morcovii,patrunjelul si telina le taiem in cubulete sau rondele (in functie de preferinta). Ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de porc cu varza murata Ciorba taraneasca de porc cu varza murata

Carnea o portionam in cubulete mici pe care le rumenim putin, pe toate partile, in ulei sau unt. Varza murata o maruntim dupa preferinta. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe
Tarta de spanac cu migdale