Se curata si se spala legumele.
Cartofii se taie in 6. Cu ajutorul unui tocator se taie subtire rosiile, ardeiul si ceapa.
Intr-o tava adanca se aseaza cartofii, apoi legumele taiate, se adauga uleiul si un pic de apa, si se presara sare si piper.
Se da la cuptorul incalzit pana incep sa se rumeneasca uniform cartofii.
Se poate servi ca in poza cu salata de varza taiata fideluta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii