Se curata cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert. Intre timp se pregateste maioneza. Apoi se taie ceapa fideluta, cat mai subtire si se pune intr-un castron cu putina sare si otet si se lasa deoparte. Dupa ce s-au fiert cartofii, se scurg de zeama foarte bine, se pun intr-un castron, se adauga maioneza, ceapa taiata, se mai adauga sare daca este nevoie si piper dupa gust. Se lasa putin la racit si se poate consuma. Pofta buna!
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii